ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Σε πόσα gala θα πάμε?»

Δεν είναι η καθημερινότητα μας, σε καμία περίπτωση. Αυτό εδώ το post, το αποδεικνύει περίτρανα, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος της συγγραφής του. Ναι μεν φροντίζουμε να μην περάσει μεγάλο διάστημα που να μην συναντηθούμε, αλλά οι επαγγελματικές και οι κοινωνικές μας υποχρεώσεις, η φάση που βρίσκονται οι κόρες μας, την χρονιά που διαβάζουν όσο καμία προηγούμενη, που «τα δίνουν όλα», στο ΙΒ1 κάποιες, στη Β’ τάξη του γενικού Λυκείου οι άλλες, λίγο πριν τα June exams, την εποχή που προετοιμάζουν το μέλλον τους και δίνουν το ένα δίπλωμα πίσω από το άλλο, και εμείς καλούμαστε να είμαστε εκεί, βράχοι σταθερότητας και περήφανες σημαίες στις προσπάθειες και στα όνειρα τους, όσο και να πεις, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας παραπάνω για να κάνουμε τα παλιά μας και τα ωραία μας girls night out. Από την άλλη, κάτοικοι των βορίων προαστίων και οι τέσσερις, μία «απόδραση» στη μέση της εβδομάδας, στο κέντρο της Αθήνας μας φαίνεται τόσο εξωτική όσο και άλλοθι στο να δικαιώσουμε το όνομα του μεταξύ μας chat όπου μιλάμε καθημερινά: «Sex & The City». Και επειδή ok το «sex» αλλά το «city» δεν προκύπτει πλέον και πολύ συχνά, είναι να μην το βάλουμε στην ατζέντα. «Την Πέμπτη έχουμε την Ντενίζ», έρχεται η πρώτη ειδοποίηση στο chat μας, εννοώντας τα εγκαίνια της DNZ boutique, της συζύγου του αδελφού του Νικόλα, που άνοιξε μόλις πρόσφατα και χθες διοργάνωσε το μεγάλο opening party. «Και τι δεν έχουμε την Πέμπτη…» η άμεση απάντηση στο εν λόγω chat για να αρχίσουν να πέφτουν βροχή η μία πρόσκληση πίσω από την άλλη. Η πρόσκληση για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας Conscious Swimwear by Valentina Vasilatou for Maison Zoulias, στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια.  Πρόσκληση στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας  της Ancient Greek Sandals και της οικογένεια Castañer. Πρόσκληση για τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Στέφανου Ζαννή στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, αλλά και στην γκαλερί Citronne της αγαπημένης μου Τατιάνας Σπινάρη-Πολλάλη, για την … Τέχνη του Να Μην Κανεις Τιποτα και το Παράλληλο Hiking, της εικαστικού Άννας Αμπαριώτου. «Σε πόσα gala θα πάμε?» στέλνει άλλο ένα μήνυμα τώρα η Μαρίλυ, για να συμφωνήσουμε όλες να δώσουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού στο parking της Κριεζώτου, και να οργώσουμε το Κολωνάκι. Ό,τι προλάβουμε δηλαδή μιας και στις 21.00′ έχουμε κράτηση στο ολοκαίνουργιο Γιαπωνέζικο εστιατόριο του Μανώλη Κωνιωτάκη, Ronin, στο 2 της Ξανθίππου. «Στις 18.00′ βγες θα περάσω να σε πάρω», μου στέλνει τώρα μήνυμα η Τίνα.

18.00′ ακριβώς και περιμένω την Τίνα. Φοράω την χρυσή ζακέτα από την Alda boutique, που την συνδυάζω με black jeans, Dior loafers, την τσάντα «μπαλαντέρ» του Valentino, και τα αγαπημένα μου κοσμήματα της Antonia Karra. Ένα outfit που «Σε όποιο και όσα gala κι αν πάμε» ταιριάζει.

Βανέσσα Γερουλάνου, Σαλώμη Φλουτάκου
Βανέσσα Γερουλάνου, Φαίη Μπέη, Σαλώμη Φλουτάκου, Μαρίλυ Φίλιου, Τίνα Στεφάνου

Λίγο πιο δίπλα στις καλύτερες Γκαλερί του Κολωνακίου, όπως στην αγαπημένη μου Citronne Gallery…

Ενώ μετά από αρκετές στάσεις, όλες άκρως ενδιαφέρουσες, ξαποστάσαμε με ένα μπουκάλι παγωμένο κρασί και κορυφαίο sushi, στο ολοκαίνουργιο Γιαπωνέζικο εστιατόριο του Μανώλη Κωνιωτάκη, Ronin, στο 2 της Ξανθίππου.

Ο Μανώλης Κωνιωτάκης, ο δημιουργός του legentary Freud Oriental, επιστρέφει με ένα απόλυτα λιτό sushi restaurant στο Κολωνάκι

Συνεχίζεται….

error: Content is protected !!