ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το networkingevent του Διεθνούς θεσμού GREEKINTERNATIONALWOMENAWARDS (GIWA)

Tα βραβεία GIWA θα απονεμηθούν στην τελετή που θα λάβει χώρα στον Ελληνικό Κόσμο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το St. George Lycabettus Hotel υποδέχθηκε τα μέλη, τους υποστηρικτές, εκπροσώπους της κριτικής επιτροπής αλλά και προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, στο πλαίσιο του networking event που διοργάνωσε η Οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς θεσμού GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA).

Η οργανωτική LEFT Επιτροπή των GIWA με τον Κωστή Χατζηδάκη

Με αφορμή τον εορτασμό των 250 και άνω συμμετοχών, Ελληνίδων, που έχουν διακριθεί για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τομέα παγκοσμίως, η Πρόεδρος και Ιδρύτρια των GIWA κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου, αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την πολύτιμη υποστήριξή τους σημείωσε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία της τελικής αξιολόγησης για τα βραβεία GIWA που θα απονεμηθούν στην τελετή που θα λάβει χώρα στον Ελληνικό Κόσμο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι τα GIWA δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός, είναι η ηθική μας ανάγκη και υποχρέωση του να αναγνωρίσουμε τους κόπους και τη πορεία των Ελληνίδων που θα εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να διαπρέψουν στον τομέα τους.

Στον θεσμό των GIWA και την σημαντική του συνεισφορά στην αναγνώριση των επαγγελματιών Ελληνίδων γυναικών διεθνώς, αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωστής Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κύριος Γιάννης Χρυσουλάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κατερίνα Γκαγκάκη

Τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε ιδρυτικό μέλος των βραβείων Νάγια Μπολτέτσου.

Μαρία Σαραντοπούλου, Λέυλα Στάαλ, Κατερίνα Γκαγκάκη, Λιλή Πυράκη, Νανά Τσουμάκη, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Αλίκη Δανάλη
Μαρία Χατζηασλάνη, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Jimmy Αθανασόπουλος, Λιλή Πυράκη
Κώστας Χατζηδάκης – Χάρης Ρώμας

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο, λαχειοφόρο αγορά, μουσική από τον DJ Αυγουστίνο και τον σαξοφονίστα Γιάννη Κασέτα αλλά και με την υπόσχεση ότι τα GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA) θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν και να τιμούν τις Ελληνίδες που κάνουν υπερήφανη την χώρα μας παγκοσμίως.

error: Content is protected !!