ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσκεψη του Αλβέρτου του Μονακό στην Κύπρο: Υψηλοί καλεσμένοι μετά από πρόσκληση του γνωστού επιχειρηματία, Τζον Χριστοδούλου!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore, η Άννα Βίσση και η Μαριάννα Λάτση

Η Α.Ε. Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ επισκέφθηκε την Κύπρο, μετά από πρόσκληση του προσωπικού του φίλου – Κύπριου επιχειρηματία, κ. Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος υποδέχθηκε τον Πρίγκιπα του Μονακό με ένα σφηνάκι του κυπριακού ποτού Ζιβανία! Μεταξύ άλλων πολιτιστικών χώρων, ο κ. Χριστοδούλου ξενάγησε τον Πρίγκιπα στο διάσημο χωριό Λεύκαρα, ένα μέρος με πλούσια ιστορία. Όπως λέγεται, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι επισκέφθηκε τα Λεύκαρα ως προσκεκλημένος της Αικατερίνης Κορνάρου – Βασίλισσας της Κύπρου και αγόρασε ένα παραδοσιακό κέντημα, το οποίο δώρισε στον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου.


Ο Πρίγκιπας και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το Μόνακο παραβρέθηκαν σε δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου προσφέρθηκε παραδοσιακή Κουμανταρία 50 ετών. Στο δείπνο παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς, νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Α.Ε. Νίκος Χριστοδουλίδης, γνωστός για τον ισχυρό προσανατολισμό του στην ενίσχυση των ευρωπαϊκών δεσμών της Κύπρου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, απονεμήθηκε βραβείο στον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ για τη συνολική του συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.


Οι 35 προσκεκλημένοι του κ. Τζον Χριστοδούλου που επισκέπτονται την Κύπρο, είχαν μια σύντομη γνωριμία με το νησί, ενώ παράλληλα, παραβρέθηκαν στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Monte Caputo στη Λεμεσό για τον Παγκύπριο σχολικό διαγωνισμό “Love Cyprus” που διοργανώνει το Yianis Christodoulou Foundation.


Κατά τη διάρκεια της τελετής, οκτώ σχολεία βραβεύθηκαν για τα αριστουργήματά τους με χρηματικά έπαθλα ύψους €180.000, καθώς ήταν πάντα πάθος του κ. Χριστοδούλου να διδάξει στα παιδιά να εργάζονται σκληρά και να κερδίζουν δικαιωματικά αυτό που επιδιώκουν.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την συναυλία από τον αγαπημένο τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore, η Άννα Βίσση και η Μαριάννα Λάτση, οι οποίοι θα είναι και κριτές στον τελικό του Διαγωνισμού.

Love Cyprus!

error: Content is protected !!