ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η happy-nes στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project 🌸 Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Η happy-nes είναι μια μάρκα χειροποίητων αξεσουάρ που στοχεύει να δημιουργήσει πολύχρωμους τρόπους ζωής και να αναβαθμίσει το look των καθημερινών μας αντικειμένων. Είναι ένα μοντέρνο, hip και trendy brand αξεσουάρ. Το χαρακτηριστικό μας στοιχείο είναι το χειροποίητο κέντημα, στην πιο μοντέρνα και πολύχρωμη μορφή του. Κι αφού είναι χειροποίητο, το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό!

Τα προϊόντα της Happy-Nes συμπεριλαμβάνουν λουριά κρέμασης κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ για airpod, θήκες κινητών, καλώδια φόρτισης, ακουστικά αλλά και lifestyle αξεσουάρ όπως λουριά για γυαλιά, τσάντες μέσης, τσάντες παραλίας, νεσεσέρ, σκουφάκια, καπέλα, σαγιονάρες, αυτάκια και βραχιόλια. Όλα μας τα προϊόντα έρχονται σε πολλά έντονα χρώματα και είναι υψηλής ποιότητας. 

Έλα κι εσύ στον υπέροχο και χρωματιστό κόσμο της Happy-nes GR. Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news & Bring Friends!

error: Content is protected !!