ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η DNZ στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

Επιλεγμένες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών!

Λίγο να ξεφυλλίζεις το Fay’s Control γνωρίζεις για το νέο εγχείρημα της Ντενίζ Γιατρά, που ακούει στο όνομα DNZ boutique.

Για την boutique που ήμουν από τις πρώτες που επισκέφθηκα και που πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε και τα επίσημα εγκαίνια της.

Τα νέα είναι ως εξής λοιπόν: Όσες δεν έχετε προλάβει να την επισκεφθείτε στον αριθμό 20 της Αμερικής, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα επιλεγμένο μέρος των συλλογών της στιλίστριας, που περιλαμβάνουν καφτάνια, γυαλιά ηλίου, niche καλλυντικά και φυσικά κοσμήματα. Όλα Ελλήνων δημιουργών.

Κοσμήματα της Βανέσσας Γερουλάνου που σχεδίασε για την Vanile On The Rock, γυαλιά AvSunglasses, καλλυντικά της Beauty Sou, τσάντες με την υπογραφή της Orra και φυσικά τα πιο όμορφα καφτάνια και φορέματα της Nema, είναι μερικές από τις δημιουργίες που έχει επιλέξει η οικοδέσποινα της DNZ boutique για το corner που ετοιμάζει στο The Pop up Project.

Η Ντενίζ Γιατρά θα σας υποδεχθεί στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!