ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή «L’Olympien Art Couture» του Βασίλειου Κωστέτσου στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture» στην Πρεσβεία της Γαλλίας, στηρίζοντας το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική του συλλογή “L’Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλίας, παρουσία της Γαλλίδας Πρέσβειρας κ.Laurence Auer.

Η Γαλλίδα Πρέσβειρα Laurence Auer με τον Βασίλειο Κωστέτσο
Η Γαλλίδα Πρέσβειρα κ.Laurence Auer με τον Βασίλειο Κωστέτσο στο finale του fashion show

Την εκδήλωση στήριξαν με την ευγενική προσφορά τους η εταιρεία “Kallergis Machines” του Αλέξανδρου Καλλέργη, το νερό – πηγή ζωής “AVATON”, και η δικηγορική εταιρεία “R&R” της Έλλης Ρουμπάκου. Μέρος των χορηγιών δόθηκε για τη στήριξη του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.

Laurence Auer – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Βασίλειος Κωστέτσος
Πόλα Κωστέτσου – Νίκος Μουρατίδης – Νανά Παλαιτσάκη – Σπύρος Πώρος
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Μαρία Κορινθίου – Χάρης Σιανίδης – Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Βίκυ Κουλιανού

Η συλλογή “L’Olympien Art Couture” είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής δημιουργήσε αποκλειστικά για την παρουσίαση πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτηρίου.

Λένα Παπαληγούρα – Laurence Auer – Χάρης Σιανίδης – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η Γαλλίδα Πρέσβειρα εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία – Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στο Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.

Ντίνα Νικολάου, Μαρία Λεμονιά

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου

Φωτογραφίες: NDP Agency

error: Content is protected !!