ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Beauty Stars with Attitude 2024 by Madame Figaro!

O θεσμός Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro επέστρεψε το πρώτο βράδυ του Απριλίου γιορτάζοντας την ομορφιά!

Εκπρόσωποι του χώρου της ομορφιάς, της μόδας, της τηλεόρασης και των επιχειρήσεων άρχισαν καταφθάνουν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, και να παίρνουν τη θέση τους στο κατάμεστο Έναστρον για την έναρξη της μεγάλης γιορτής της ομορφιάς. Ambassador των βραβείων και οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ταλαντούχα ηθοποιός Melia Kreiling. «Εγώ που αναζητώ τη γενναιότητα στη ζωή μου και τη δουλειά μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σας υποδέχομαι απόψε στην απονομή των Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro» είπε δίνοντας τον λόγο στην εκδότρια της Madame Figaro, Ελένη Στασινοπούλου.

«Είναι η  5η χρονιά των Beauty Stars και πλέον ο θεσμός έχει αγαπηθεί πολύ και από τον χώρο της ομορφιάς και από το κοινό. Αυτό που είναι όμως πιο σημαντικό είναι ότι ο θεσμός Beauty Stars της Madame Figaro έχει συμβάλει στο να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη και στενή σχέση ανάμεσα στον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων και τους ανθρώπους του και τις εταιρίες ομορφιάς, που είστε όλοι εσείς εδώ, και τους δικούς τους ανθρώπους» τόνισε δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι απονομές.

Ελένη Στασινοπούλου και Ελένη Καραγιάννη
Zanna Sireac
Ιωάννα Ζάγκα, Senior Editor της Madame Figaro
Σουζάνα Κεγγίτση

Τα πρώτα βραβεία απένειμε η Editor in Chief της Madame Figaro, Ελένη Καραγιάννη, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν βραβεία πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανάμεσά τους η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Μελίνα Κόντη, η Ζενεβιέβ Μαζαρή και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Συγκίνηση, χειροκροτήματα και πανηγυρισμοί, ευχαριστήριοι λόγοι και μηνύματα ενδυνάμωσης ακούστηκαν κατά την παραλαβή των βραβείων.

Μιχάλης Πάντος

Με τη λήξη της απονομής, η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του, ξεσήκωσε το κοινό δημιουργώντας την ιδανική συνθήκη για ασταμάτητο χορό.

Σάκης Ρουβάς

Μelia Kreiling
Στιγμιότυπο από το πάρτι

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!