ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή Adored by the gods της The Artians by Konstantina στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project 🌷 Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Η νέα συλλογή του brand The Artians by Konstantina για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 23, πάντα εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κληρονομιά αλλά έχοντας στο επίκεντρο της την σύγχρονη γυναίκα αποτελείται απο μοναδικά, επι της ουσίας συλλεκτικά κομμάτια.

Η Konstantina -head designer- σχεδίασε μια συλλογή με το όνομα Adored by the gods, η οποία αντλεί την έμπνευση της για τα exclusive prints της από τοιχογραφίες και αγγεία της αρχαιότητας τα οποία υμνούν ζώα που λατρεύτηκαν και υπήρξαν σύμβολα θεοτήτων στην Αρχαία Ελλάδα.

Γερανοί, λιοντάρια, κύκνοι, ταύροι και πολλά άλλα, τα οποία λατρεύτηκαν και υπήρξαν επίσης συχνές εμφανίσεις θεών, απεικονίζονται με την φρέσκια ματιά της Konstantinas σε ρούχα με απαράμιλλη ποιότητα ραφής και σχεδιασμού.

Η terracotta, το κόκκινο του καδμίου, το χρυσό του ήλιου του Αυγούστου και οι μπλε αποχρώσεις του Αιγαίου πελάγους δένονται μοναδικά με minimal αισθητικής Πατρόν σχεδιασμένα για κάθε σωματότυπο.

Αέρινα καφτάνια, shirt dresses, κιμονό resort αισθητικής και all printed μοναδικά uniform style σύνολα – shirt and pants – ντύνουν το καλοκαίρια σας με μοναδικότητα και luxurious feeling με τρόπο που θα δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις συνυφασμένες με αυτά.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!