ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Perle d’ Azur στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project🌷 Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Η νέα συλλογή της Perle D’azur  θα κυριαρχήσει και φέτος στις καλοκαιρινές διακοπές των μικρών μας φίλων. Άριστα υφάσματα, υπέροχα και παιχνιδιάρικα χρώματα και μοντέρνα σχέδια πρωταγωνιστούν στη νέα κολεξιόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023. Επίσης η νέα συλλογή περιλαμβάνει beach wear, αξεσουάρ και γυναικεία μαγιό για μοναδικές matching εμφανίσεις στην παραλία.

Η Perle d’ Azur είναι ένα σύγχρονο brand, το οποίο αποτελείται από kids swimwear με άριστη ποιότητα, σωστή εφαρμογή και προστασία από τον ήλιο για αγόρια και κορίτσια από έως 12 ετών. 

Κύριος στόχος του brand είναι να καλύψει τις ανάγκες όλων των μικρών μας αγαπημένων, συνδυάζοντας την ποιότητα με την αντηλιακή προστασία. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα και αποτελούνται από παστέλ χρώματα και καθαρές γραμμές για όλες τις απαιτήσεις και τα γούστα.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά φέτος, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Save the dates, spread the news and bring your friends!

error: Content is protected !!