ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πιο ρομαντική βραδιά του μήνα στο Matsuhisa Athens με ένα Special Valentine’s Menu!

Έστω κι αν δεν πιστεύουμε απόλυτα στον Άγιο του έρωτα, πιστεύουμε πάντα και ακράδαντα στις γαστρονομικές δημιουργίες του αγαπημένου Nobu Matsuhisa!

Φέτος, το Matsuhisa Athens υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις μας, δημιουργώντας ένα ονειρικό σημείο συνάντησης στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης για τη γιορτή των ερωτευμένων. Σε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, το Matsuhisa Athens μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την αγάπη και τον έρωτα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό απόλαυσης και υψηλής γαστρονομίας.

Ο Executive Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος έχουν επιμεληθεί ένα μοναδικό μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου που αναδεικνύει τη φαντασία και τις high-end γεύσεις.

Το μενού αλληλοεπιδρά δημιουργικά με τα χρώματα του έρωτα, το κόκκινο και το ροζ, προσφέροντας εκλεπτυσμένα πιάτα που θα μας εντυπωσιάσουν. Ανάμεσα στις απολαυστικές επιλογές περιλαμβάνονται χτένια με παντζάρι και τρούφα, σούπα από κουνουπίδι με βασιλικό καβούρι και χαβιάρι, αστακός με σάλτσα βούτυρου tosazu και τρούφα, ψητό Wagyu με σάλτσα anticucho με μέλι, καθώς και μια εξαιρετική επιλογή από τα διάσημα Matsuhisa Sushi. Το special Valentine’s menu ολοκληρώνεται γλυκά με το παιχνιδιάρικο Eat Play Love.

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στη βραδιά θα δώσουν οι μουσικές επιλογές της DJ και ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου στα decks και το live performance του σαξοφωνίστα Ανδρέα Σίβερα.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη 16671 | www.matsuhisaathens.com

error: Content is protected !!