ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η νέα συλλογή της Ευαγγελίας Δρόση στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project 🌷 Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Η αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια υποδημάτων Ευαγγελία Δρόση θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο The Pop Up Project, και μας συστήνει τον κόσμο που έχει ονειρευτεί – έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η άνεση και το στιλ, κλειδιά για την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Διαχρονικά σχέδια σε sneakers, flat αλλά και high heels, κατασκευάζονται στην Ελλάδα και παντρεύονται με τις πιο αγαπημένες τάσεις της μόδας, συντελώντας έτσι μία συλλογή που «μιλάει» στην καρδιά κάθε fashionista και ξεχωρίζει για το coolness της.

Glitter, animal prints και jungle inspired μοτίβα συναντούν τις απροσδόκητες διχρωμίες στα sneakers, προσδίδοντας στο παπούτσι πρωταγωνιστικό ρόλο σε σύνολα που μπορούν να σταθούν από το πρωί έως το βράδυ. Από την άλλη, τα μοκασίνια και οι μπαλαρίνες διατηρούν τον alltimeclassic χαρακτήρα τους, αποτελώντας επιλογή-μονόδρομο για τις γυναίκες του σήμερα που προτιμούν μία πιο preppy αισθητική.

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, κόντρα στους καιρούς, μας επαναφέρει στην ουσία της μόδας – εκείνη που δημιουργείται με ταλέντο, μεράκι και έμφαση στην ποιότητα, με απόλυτο σκοπό να δώσει τη δική της πινελιά κομψότητας μέσω των χρωμάτων και των ξεχωριστών υφών.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!