ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή “Luminous Pause” by Anna Maria Beleniotis στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project 🌷 Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Η Άννα Μαρία Μπελενιώτη με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του κοσμήματος, τελειοποιεί συνεχώς τις δεξιότητές της και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη αισθητική που την κάνει να ξεχωρίζει. Αντλεί έμπνευση από τα σύμβολα, τα σχήματα και τα χρώματα του περιβάλλοντος γύρω της, με την επιθυμία να ενσωματώσει την ομορφιά σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η τελευταία της συλλογή “Luminous Pause” είναι μια αληθινή αντανάκλαση της δημιουργικότητας και του πάθους της. Εμπνευσμένη από τις έννοιες του χρόνου και του φωτός, σύμβολα παγκόσμια και διαχρονικά. Χρόνος και φως βάδισαν παράλληλα ως αρχέγονα στοιχεία που πυροδότησαν την δημιουργία του κόσμου, της τέχνης και του πολιτισμού.

Κάθε κομμάτι αντικατοπτρίζει την ουσία της διαχρονικής κομψότητας και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με δέσμευση στην υψηλή ποιότητα και αισθητική. Είτε αναζητάτε ένα κόσμημα για να φορέσετε σε μια ειδική περίσταση, είτε για να φοράτε καθημερινά, αυτή η συλλογή είναι βέβαιο πως θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει.

Παράλληλα θα παρουσιάσει τις συλλογές Spring/Summer 2023, “Afternoon” και “Marmara” του Salvatore Plata.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news & bring your friends!

error: Content is protected !!