ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ZoeK: Το ελληνικό fashion brand της Ζωής Κέρος επιστρέφει δυναμικά στο attica Golden Hall με ένα exclusive Pop Up corner!

Το μάθατε μέσα από το Fay’s Control, το αγαπήσατε (φανατικά) μέσα από τα The Pop up Projects, και τώρα το ΖoeK brand επιστρέφει δυναμικά με το Pop Up corner του στα πολυκαταστήματα attica στο Golden Hall, παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή ΄΄OASIS΄΄ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Η συλλογή, -ίσως η πιο ώριμη και πιο ολοκληρωμένη έως τώρα- η οποία αντλεί έμπνευση από το ίδιο το καλοκαίρι, περιέχει κάθε statement κομμάτι που θα ήθελες για την ντουλάπα σου τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις. Από τα iconic military jackets με ζωγραφιστές και κεντημένες λεπτομέρειες και denim jacket μέχρι cosy fashionable hoodies και δροσερές παντελόνες. Εκεί θα βρεις τις νέες τάσεις για να στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου.

Έχοντας ως γνώμονα την ενίσχυση της θηλυκότητας κάθε γυναίκας διατηρώντας παράλληλα και τον δυναμισμό της, το ZoeK brand χρησιμοποιεί ποιοτικά υφάσματα από 100% βαμβάκι και 100% λινό, handmade λεπτομέρειες καθώς και eco friendly χρωμάτα, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας. Η δημιουργός, Ζωή Κέρος, αντλεί την έμπνευση της για κάθε συλλογή από το street style, τα ταξίδια, την σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της, συνδυάζοντας την διαχρονικότητα με μοντέρνα στοιχεία.

Ανακαλύψτε το brand ZoeK στo ZoeK pop up store στο attica Golden Hall έως και το Σάββατο 6 Απριλίου 2024.
ZoeK Pop Up Atore: attica Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23)

error: Content is protected !!