ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Zeus+Δione στο Matchesfashion.com!!!!!

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση της SS2014 συλλογής της, η Zeus+Δione ανακοινώνει τη συνεργασία της με το κορυφαίο βρετανικό fashion e-store Matchesfashion.com!!!!!

COVER

Χαίρομαι. Χαίρομαι για τις προσπάθειες της Δήμητρας Κολοτούρα και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Χαίρομαι για αυτό το καθαρά Ελληνικό “προϊόν” που πρεσβεύει με τον ομορφότερο τρόπο την αισθητική μας. Την πραγματική. Χαίρομαι που η Ελληνική κομψότητα ξεκαθαρίζει επιτέλους με τον καλύτερο τρόπο την θέση της από το χυδαίο φολκλόρ.

4ok

Πρόκειται για την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, που τοποθετεί τη Zeus+Δione ανάμεσα στους πλέον καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας, με τις δημιουργίες από τη Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 να προβάλονται σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας διεθνώς.

1 ok

Με ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στη καλοκαιρινή συλλογή, αλλά και στην ίδια τη Zeus+Δione, το Matchesfashion.com καλωσόρισε το ελληνικό fashion brand και ανακοίνωσε στο κοινό του τη νέα συνεργασία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σχέδια, τις γραμμές και τα σύμβολα της Zeus+Δione, που μαρτυρούν τις αυθεντικές αξίες του πολιτισμού και της παράδοσης μεταφρασμένες στη σύγχρονη αισθητική.

6ok

Μεταξωτά πουκάμισα, παντελόνες, αέρινα καφτάνια και δερμάτινα σανδάλια, είναι μερικές από τις χειροποίητες και φτιαγμένες με άριστες ελληνικές πρώτες ύλες δημιουργίες, που διατίθενται ήδη στο δημοφιλές e-store, προσθέτοντας άλλον ένα διεθνή προορισμό στο ελληνικό fashion brand.

3ok
matchesfashion.com/womens/zeus-dione

photo credits: Yiorgos Kordakis

error: Content is protected !!