ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Zeus+Dione και η Salty Bag ταξιδεύουν μαζί στη θάλασσα ενώνοντας την Κέρκυρα με το Σουφλί!

Η ομορφιά, ο μύθος και η αίσθηση του ταξιδιού στην θάλασσα φέρνουν σε συνεργασία την ZEUS+ΔΙΟΝΕ και την Salty Bag για την δημιουργία της ‘Elani’, της τσάντας που ενώνει την Κέρκυρα με το Σουφλί και την καινοτομία με την ελληνική παράδοση. Έτσι, προχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρουσία δεκάδων καλεσμένων η παρουσίασή της, στα γραφεία της εταιρίας ZEUS+ΔΙΟΝΕ, στην οδό Τάκη 6-8 Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας.

Στρατής Ανδρεάδης

Μαρέβα Γραμπόφσκι

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την “Elani”, που πήρε την ονομασία της, από τον ομώνυμο πανέμορφο οικισμό στη Χαλκιδική, σχεδόν στη μέση της απόστασης ανάμεσα στην Κέρκυρα στον τόπο που κατασκευάστηκαν οι τσάντες, και το Σουφλί όπου δημιουργήθηκαν τα μεταξωτά χερούλια. Τα χειροποίητα κορδόνια από μετάξι σε συνδυασμό με τα παροπλισμένα πανιά, συνθέτουν μια τσάντα που εκφράζει το πάθος της ZEUS+ΔΙΟΝΕ για εκλεπτυσμένη χειροτεχνία, εμπνευσμένη από τη πλούσια ελληνική κληρονομιά και σύγχρονο σχεδιασμό, με τη δημιουργική επαναχρησιμοποίηση ιστίων, χειροτεχνίας και πολυτέλειας της Salty Bag.

Σπύρος Σαββίνος, Θοδωρής Φίλιππας, Χρύσα Χαλικιοπούλου

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Τίνα Μανδηλαρά, Δημήτρης Σταθόπουλος

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη Γαλάτεια Λασκαράκη Γιάννης Κολοτούρας Αμέλια Θεοδωροπούλου Λύδια Βουσβούνη

Αννα Ανδρεάδη Δημητρα Κολοτούρα Ντόλα Νομικού

H ZEUS+ΔΙΟΝΕ πήρε το όνομα της από τους γονείς της Αφροδίτης, τη Θεά της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας που αναδύθηκε από την θάλασσα. Το στοιχείο της θάλασσας αποτελεί και το επίκεντρο των ιστορικών διαδρομών των πανιών που διατυπώνουν οι περιπετειώδεις αφηγήσεις κάθε αντικειμένου που παράγεται από την Salty Bag.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!