ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Υπό το φως του φεγγαριού και λαμπερές παρουσίες το ΕΛΙΖΑ γιόρτασε τα 10 χρόνια του!

Υπό το φως του φεγγαριού και με περισσότερους από 150 φίλους, γιόρτασε η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, τα 10 χρόνια δράσης, χθες βράδυ, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενισχυθεί το έργο του Οργανισμού, στον αγώνα για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΡΖΑΓΙΑΝΤΖ , ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΙΓΡΑΝΗΣ ΜΙΡΖΑΓΙΑΝΤΖ,  ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΔΑΡΕΙΟΣ ΜΙΡΖΑΓΙΑΝΤΖ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΡΖΑΓΙΑΝΤΖ,ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Από το 2008 που ξεκίνησε έως και σήμερα, το ΕΛΙΖΑ έχει αναπτύξει έναν πολυδιάστατο μηχανισμό για την προστασία των παιδιών, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
Την ίδρυση της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας για τα κακοποιημένα παιδιά, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ
Την Πανελλαδική Εκστρατεία ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, με την εκπαίδευση επαγγελματιών που φροντίζουν παιδιά, όπως είναι οι ιατροί, νοσηλευτές, αστυνομικοί και δάσκαλοι, καθώς και γονέων και παιδιών, σε συνεργασία με τις ιατρικές σχολές των Πανεπιστημίων YALE και IOWA και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Τη στήριξη ευάλωτων οικογενειών, μέσα από το Πρόγραμμα «ΒΗΜΑ», που υλοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση «ένα παιδί, ένας κόσμος». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, που επικεντρώνεται σε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο κακοποίησης, προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε γονείς με μικρά παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

FOLLOW ME…

Με τη χορηγική υποστήριξη της Σπανός Α.Ε., Eπίσημου Dealer Jaguar Land Rover στην Αθήνα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο του ΕΛΙΖΑ, τις μελλοντικές πρωτοβουλίες, αλλά και να γιορτάσουν με live μουσική. Με κοινή υπόσχεση να γίνουν όλοι κρίκοι της αλυσίδας προστασίας των παιδιών, οι καλεσμένοι απήλαυσαν γαστρονομικές δημιουργίες, με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών που προσέφερε η οινοποιία Μπουτάρη, στο χώρο που διακοσμούσαν οι υπέροχες συνθέσεις του PAVLOS – The Flower Workshop.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι γιατί σήμερα γιορτάζουμε τα 10 μας χρόνια. Από ένα μικρό Σωματείο με εξειδικευμένη δράση, μεγαλώνουμε και γινόμαστε σιγά σιγά ένας δυναμικός Οργανισμός που θέτει τις βάσεις για να αλλάξει τη ζωή εκατοντάδων παιδιών που κινδυνεύουν από την κακοποίηση σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να είμαστε ακόμα περισσότεροι στο μέλλον, ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι, στον αγώνα για την προστασία των παιδιών».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ, ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΜΥ ΝΤΟΤΣΙΚΑ, ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΕΝΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΜΠΕΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ, ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ

ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΝΤΟΛΛΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ

ΛΙΣΑ ΜΕΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΝΑΝΤΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΠΕΓΚΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΛΙΖΑ ΤΑΝΝΕΣ, ΙΛΕΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!