ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Υπέρλαμπρο Dinner Gala του “ΜΑΝΑ” στο Μουσείο της Ακρόπολης!

H βραδιά διέθετε όλα τα στοιχεία ώστε να μείνει αξέχαστη στους 200 καλεσμένους που κατέβαλαν το σημαντικό ποσό της πρόσκλησης, το οποίο θα διατεθεί όλο στους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΜΑΝΑ, και αυτό φαινόταν από την προσέλευση κιόλας του κόσμου, όταν αντίκριζε το μυστηριακό, επιβλητικό, σχεδόν απόκοσμο σκηνικό έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Γιώργος Περρής, Randa Ghandour, Guy Manoukian

Σε μια μαγευτική βραδιά υπό το φως των αστεριών, με θέα την Ακρόπολη, 200 καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του οργανισμού ΜΑΝΑ και της Προέδρου του, κυρίας Randa Ghandour, στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώθηκε προχθές βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Hala Khoury, Randa Ghandour, Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου

Γιορτάζοντας δύο χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης προσφοράς, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, παρείχε από τον Ιανουάριο του 2018, δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε 200 και πλέον γυναίκες , προσφέροντας στο Σπίτι του ΜΑΝΑ 5.316 ώρες δωρεάν υπηρεσιών, με ένα μέσο όρο 1-2 επισκέψεων την εβδομάδα, από 20 εθελοντές εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη

Στόχος του οργανισμού είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεσή τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Αρετή Δαλακούρα, Αταλάντη Μαρτίνου, Κρίστη Τσολακάκη

Οι ροτόντες, σχεδόν στην ποδιά της φωτισμένης Ακρόπολης

Οι ροτόντες, σχεδόν στην ποδιά της φωτισμένης Ακρόπολης, επιμελημένες κομψά μέσα στην ελληνικότητα των λιτών προδιαγραφών τους,  που εμπνεύστηκε η Λώρα Τσουκαλά και ολοκλήρωσαν τα σερβίτσια από πορσελάνη που σχεδίασε η Αλατάντη Μαρτίνου, τα οποία άλλωστε διατέθηκαν προς πώληση, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς που υπηρέτησε η βραδιά.

Το Art de la Table ολοκλήρωσε το κομψό σκηνικό που ακολουθούσε όλη η βραδιά

Αλίκη Μαρτίνου, Λώρα Τσουκαλά

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η κοινή εμφάνιση του διάσημου Λιβανέζου συνθέτη Guy Manoukian, τον οποίο το Αθηναϊκό κοινό γνωρίσαμε στην μοναδική συναυλία που έδωσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ενθουσιαστήκαμε με τον “Νομά της Μουσικής” -όπως  έχει χαρακτηριστεί από διάφορα διεθνή μέσα – και ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, αποκλειστικά για την εκδήλωση- επί σκηνής με τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Περρή, τους οποίους συνόδευσε σε γνώριμους ήχους από την Ανατολή, ο ξεχωριστός Thanassis Vassilopoulos.

Guy Manoukian

Γιώργος Περρής, Guy Manoukian

Μέγας χορηγός της βραδιάς ήταν η ΒΙΑΝΕΞ, η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν τα μέγιστα οι : Δρ. Γιάννης Κούστας που κάλυψε τα έξοδα για το πιάνο, η κυρία Ελευθερία Ντεκώ για το φωτισμό, ο κος και η κα Oussama Kaddoura από τη Group Como France για την παραχώρηση του αυτοκινήτου SMART CAR για την κλήρωση, ο κύριος Στρατής Καραδημητράκης για τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, η κυρία Χριστιάνα Καίσαρη και τα KESSARIS jewelry για το giveaway gift, η κυρία Αταλάντη Μαρτίνου για το σχεδιασμό των πιάτων πορσελάνης, ο κύριος Λευτέρης Σούμπασης της εταιρείας Digiprint για τις ψηφιακές κατασκευές, η κυρία Σοφία Στάικου- Σάλλας και το Κτήμα Σεμέλη για τα κρασιά και η κυρία Βέτα Στεφανίδου-Τσουκαλά για την πολύτιμη συμβολή της στην καλλιτεχνική επιμέλεια.

Houda Ghandour, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Randa Ghandour, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Αρετή Δαλακούρα

Mazen Ghandour, Randa Ghandour, Ghassan Ghandour, Houda Ghandour

Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη, Ζέτα Αντσακλή, Άρης Αντσακλής

Αριστείδης Ευσταθίου, Σεμίραμις Παληού, Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού

Φαίη Μπαρμπαλιά, Όλγα Κεφαλογιάννη, Έλενα Μπαρμπαλιά

Χριστίνα Μήτση

Wafiq Idriss, Houda Ghandour, Salime Idriss, Randa Ghandour, Nada Ghandour

Randa Ghandour, Αικατερίνη Λαλαούνη, Randa Hourani, Rania Khouri, Rita Abi Aad

Δημήτρης & Αρετή Δαλακούρα

Ο Θέμης Πετράκης και η μέλλουσα σύζυγος του Νίνα

Χριστίνα Τσατσάκη, Μελίνα Δασκαλάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Νίκη Δανελιάν

Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου

Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Πόλυς Χατζηιωάννου

Riad Zein, Rana Zein

Ανούσκα Ραφαήλ, Hala Khoury

Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα

Έλενα Μπαρμπαλιά, Μπουμπού Μπαρμπαλιά

Λώρα Τσουκαλά, Ελίνα Σμπώκου

Κρίστη Τσολακάκη, Νίκος Χατζηνικολάου

Κλαίρη Τσαβλίρη

Μαρίνα Κουταρέλλη, Γιώργος Καράμπελλας

Rania Zein, Ειρήνη Νταιφά, Αικατερίνη Λαλαούνη

Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Περρής, Ευανθία Ρεμπούτσικα

Maria Alvarez, Βάσια Κωσταρά

Κατερίνα Σκαλιστήρη , Αλεξία Διβάνη, Hala Khoury, Νάντια Θεοχαράκη

Ήταν μία αξέχαστη βραδιά για έναν υπέροχο σκοπό, που η Αθήνα θα συζητάει για πολύ καιρό ακόμα.

Φωτογραφίες: Srudio Panoulis

error: Content is protected !!