ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Your teenage just expired! Happy 20th birthday!

Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασε η viparties τα 20 γενέθλια της στο χώρο εκδηλώσεων ploes floating venue με την υποστήριξη του Δειπνοσοφιστήριον.

Σε μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά με πάρα πολλές εκπλήξεις η νούμερo 1 εταιρεία event DJs entertainment στην Ελλάδα έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ξέρει να διασκεδάζει τον κόσμο και να δημιουργεί τα απόλυτα parties. Οι εκπλήξεις ξεκινούσαν από την είσοδο του χώρου που μια άρπα ντυμένη στα λευκά καλωσόριζε μοναδικά τους φίλους και συνεργάτες της viparties. Στο πάνω deck του χώρου απόλαυσαν όλοι το μαγικό ηλιοβασίλεμα με την συνοδεία των hermaphrodite’s childs που πραγματικά μας ταξίδεψαν σε άλλη εποχή. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν εκλεπτυσμένα finger food, μοναδικά cocktails και άψογο service από την ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο μια υπέροχη ενέργεια στις ολιγόλεπτες ομιλίες που είτε συγκίνησαν, είτε χαρiσαν υπερηφάνεια και γέλιο μιας και είχανε την χαρά να μιλήσουν για την εταιρεία, η κα Γιαννακοπούλου πρόεδρος του συλλόγου Άλμα, ο δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Φωστηρόπουλους καθώς και ζευγαρια που είχαν εμπιστευτεί την εταιρεία.

Την ώρα της τούρτας ο ουρανός της Αθηναϊκής Ριβιέρας φωτίστηκε από τα βεγγαλικά και το happy birthday ακούστηκε από τον τραγουδιστή Δήμο Μπεκε. Την βραδιά απογείωσαν με την εμφάνιση τους οι prestige the band που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν όλους τους προσκεκλημένους με το full party show τους, ενώ ο super star Dj και φίλος της viparties Κωνσταντίνος Σαράντης ολοκλήρωσε το party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

error: Content is protected !!