ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

You’re my Lucky Charm!

Those who don’t believe in magic will never find it

Listen to Your Soul, Find your own Rhythm
Go on New Adventures, Make New Memories
Seek New Opportunities 2019
Το φετινό Γούρι από τον Pentheroudakis

Κάποτε, πριν χρόνια θυμάμαι, είχα ανοίξει σοβαρό πόλεμο με τα Γούρια και με τα κάθε είδους Κεριά. Και με τα τραπέζια-ροτόντες. Μάχη, όχι αστεία. Στην μάχη απέναντι στα Γούρια παραδείγματος χάριν, δεν θεωρούσα σεβαστό ως concept ένα δώρο που μπορούσες να το βρεις από ένα συνοικιακό ζαχαροπλαστείο και από ένα χαρτοπωλείο έως ένα κοσμηματοπωλείο. Και ήμουν κάθετη σε αυτό.
Μα τα χρόνια πέρασαν, τα “Γούρια” εξακολουθούν μεν να βρίσκονται παντού, όμως αυτοί που τα αντιμετωπίζουν σαν ένα αληθινό κόσμημα που μπορεί να προσφερθεί αυτοτελώς σαν δώρο ή να φορεθεί κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, δημιουργούν αληθινά έργα τέχνης, ενώ τα μηνύματα που χαράσσονται πάνω τους, σκορπούν τόση μαγεία, που δεν μπορείς να της αντισταθείς. Και δεν θέλεις κιόλας.
Και θέλεις να αποκτήσεις άλλο ένα γούρι, και άλλο ένα, και να τα φοράς και όλα μαζί, και με όπλο την ομορφιά τους, να ξεκινήσεις την νέα χρονιά ψάχνοντας να βρεις την δική σου μαγεία.
Ε, αυτό έκανα και εγώ, στην χθεσινή μου βόλτα στο πιο γιορτινό από ποτέ  Golden Hall. Και αυτά, είναι τα ομορφότερα Γούρια του 2019….

ΥΓ. Για την ιστορία από τα Κεριά νικήθηκα, μιας και πλέον σχεδιάζω και την δική μου σειρά, ενώ τα τραπέζια-ροτόντες τα νίκησα πανηγυρικά, έχουν ήδη κλειστεί στο χρονοντούλαπο των περασμέων δεκαετιών, δίνοντας χώρο στα μεγάλα παραλληλόγραμμα, στα κομψά τετράγωνα και στα primitive “μοναστηριακά”…

Follow me…

Καλή Χρονιά!

Όχι σοβαρά τώρα. Όταν σας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις “Γούρι”, “Μαγεία”, “Ευχές”… ποιο όνομα σας έρχεται πρώτο στο μυαλό; Γιατί εμένα που έρχεται αυτό της Λιάνας Βουράκη….

Περιμένω με ανυπομονησία να μου στείλει το Γούρι της Χρονιάς κάθε τέτοια εποχή, ενώ μόλις το φορέσω, δύσκολα το αποχωρίζομαι….

Τα πάντα εμπνευσμένα μηνύματα που χαράσσει η Λιάνα πάνω τους σκορπούν τόση μαγεία που δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς, ενώ ένα Γούρι με την υπογραφή της, αποτελεί πάντα και σε κάθε περίπτωση, ένα υπέροχο δώρο…

Τα Γούρια της Λιάνας Βουράκη έχουν τιμές πραγματικά προσιτές και αισθητική πολύ υψηλή…

Ελάτε στο κατάστημα της Λιάνας Βουράκη στο Golden Hall, να βρείτε το Γούρι που θα συνοδέψετε μαζί του τη νέα χρονιά!

Those who don’t believe in magic will never find it!

Δεύτερη στάση στο κατάστημα Ilias LALAoUNIS! Ο οίκος ilias LALAoUNIS έχει ταυτίσει το όνομά του με τη διεθνή παρουσία της Ελληνικής χρυσοχοΐας. Το κατάστημα στο Golden Hall έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα των σημείων πώλησης του οίκου. Διατηρώντας την γνωστή υψηλή αισθητική των καταστημάτων ilias LALAoUNIS, παρουσιάζει ωστόσο μία πιο νεανική και ανανεωμένη εικόνα ισορροπώντας τη μακροχρόνια παράδοση με τις νέες τάσεις, το κλασσικό με το μοντέρνο. Συλλογές ανάλαφρες για νέους με άποψη αλλά και άλλες πιο διαχρονικές που θυμίζουν στον επισκέπτη ότι «κάθε κόσμημα έχει τη δική του ιστορία».

Ο Οίκος Λαλαούνη μετράει μία πραγματικά τεράστια παράδοση στα Γούρια, και θυμάμαι από τα πολύ παιδικά μου χρόνια, τους γονείς μου να τοποθετούν με άκρα μυστικότητα μεν αλλά και με αληθινή μαεστρία στην Βασιλόπιτα μας,  το Γούρι που σχεδίασε ο Ηλίας Λαλαούνης για τη νέα Χρονιά.

Η παράδοση συνεχίζεται και στο δικό μου σπίτι, στο πόμολο της πόρτας του οποίου κρεμάω πάντα το Γούρι του Οίκου LALAΟuNIS, ενώ και το Γούρι της Βασιλόπιτας που ψήνω -πάντα ακολουθώντας την συνταγή της μητέρας μου- τοποθετώ με την ίδια ιεροτελεστεία το Γούρι του Οίκου…

Μα τα Γούρια που μου αρέσουν πιο πολύ, είναι αυτά που μπορώ να τα φοράω όλο τον χρόνο… Ακόμα, και το καλοκαίρι!

Με υγεία και με αγάπη!!!

Η μαγεία συνεχίζεται στους διαρόμους του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου, στους διαδρόμους του Golden Hall, όπου τους διασχίζω πάντα με τον ίδιο στόχο, να βρω τα πιο όμορφα, τα πιο ευφάνταστα, τα πιο κομψά Γούρια του 2019…

Το Γούρι της Links of London!!!

Με παράδοση στη δημιουργία κοσμημάτων απο χρυσό 18Κ και ασήμι η Links of London ηγείται της σύγχρονης βρετανικής κοσμηματοποιίας, παρουσιάζοντας μοναδικά χειροποίητα κομμάτια, που συνδυάζονται με πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια και ζαφείρια. Γνωστή για τα κοσμήματα, ρολόγια και μανικετόκουμπα, η Links of London φημίζεται και για την ιδιαίτερη συλλογή δώρων και οπωσδήποτε για τα Lucky Charms, που αυτή την περίοδο του χρόνου, έχουν την τιμητική τους.

The Timeless choice…

Συνεχίζουμε; Πλέον, έχω την βεβαιότητα πως τα φετινά Γούρια είναι ομορφότερα από ποτέ!

Anatol baby!!!!

Αγαπημένη επιλογή, πάντα! Tο κατάστημα Anatol δεν είναι απλά άλλο ένα κοσμηματοπωλείο. Δημιουργεί τάσεις, προτείνει ιδέες, πρόκειται για μία υπογραφή που έχει κύρος και πραγματικά υψηλή αισθητική. Τα Γούρια του Anatol, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι υπέροχα…

It’s the most wonderful time of the year…

Last but not least, το κατάστημα Kessaris! Respect…

Τα Γούρια του Kessaris έχουν πάντα μία εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ενώ ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους…

Μην βλέπεις μόνο το Σύννεφο. Δες το Ουράνιο Τόξο που ξεπροβάλει πάντα από αυτό…

You have to believe in lucky 2019!!!

Το ένα πιο όμορφο από το άλλο…

Ας πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές μας! Όλα μας τα όνειρα να βγουν αληθινά. Και πάνω από όλα, μην σταματάτε να πιστεύετε στην μαγεία. Η μαγεία βρίσκεται παντού….

Happy 2019! ???✨

error: Content is protected !!