ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Yoga for Helaling με τη Nancy Candea!

Η Νάνσυ Καντία είναι στην Αθήνα και το iSoul Yoga Team είναι σε όλα έτοιμο να μας υποδεχθεί στον εξαιρετικό χώρο Σχολή Χορού Αθηνών / Θοδωρής Πανάς στην Ακαδημία Πλάτωνος!

Θέλετε να μάθετε και άλλα?

Το σεμινάριο είναι μια μοναδική ευκαιρία γνώσεων πάνω στη θεραπευτική γιόγκα και πώς αυτή η πανάρχαια τεχνική εναρμονίζεται με τις έρευνες και τα αποτελέσματα της σύγχρονης ιατρικής και επιστήμης πάνω σε θέματα ίασης μέσω της ολιστικής προσέγγισης.

Απευθύνεται σε μαθητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στη πρακτική τους και σε δασκάλους που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στη θεραπεία μέσω της πρακτικής της γιόγκα (asanas) και των κατευθυνώμενων αναπνοών (pranayama).

Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 180 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ή δύο από τις τρεις ημέρες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: 1 ημέρα 70 ευρώ /  2 ημέρες 140 ευρώ.

To Yoga for Healing είναι ένα 3ημερο σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις θεραπευτικές ιδιότητες της γιόγκα.
Έχει σχεδιαστεί για να επαναφέρει τον ασκούμενο σε ισορροπία ολιστικά, χρησιμοποιώντας τις θέσεις, ασάνας της γιόγκα, τις πρακτικές αναπνοής και τον διαλογισμό. Αυτό το workshop εξετάζει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γιόγκα για να θεραπεύσουμε το φυσικό σώμα, το ανοσοποιητικό, το ορμονικό, το νευρικό σύστημα αλλά και την συναισθηματική μας υγεία. Είναι ιδανικό για δασκάλους γιόγκα που ενδιαφέρονται να μάθουν τη θεραπευτική χρήση της γιόγκα για να προσφέρουν ολιστική θεραπευτική ισορροπία στους ασκούμενούς τους. 6 CECs ανά ημέρα για δασκάλους γιόγκα.

28 Ιουνίου – Γιόγκα και νευροεπιστήμες
Τα τελευταία δέκα χρόνια η δυτική έρευνα στα μυστήρια του εγκεφάλου, έχει οδηγήσει σε ό, τι πιστεύουν οι γιόγκοι εδώ και αιώνες: η άσκηση, η αναπνοή και ο διαλογισμός μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός μας και μπορούμε να ελέγξουμε τις διαδικασίες σκέψης στο μυαλό μας.
09: 00-10: 00 Τάξη Θεραπείας Γιόγκα – Καλλιέργεια Γνώσης και ροής
10: 15-12: 00 Πρωινή Συνεδρία – Ανατομία Εγκεφάλου και μελέτες για τη Γιόγκα και τη Νευροεπιστήμη
12: 00-13: 30 Γεύμα
13: 30-15: 30 Απογευματινή συνεδρία – Δραστηριότητες αναπνοής και βαθιά χαλάρωση για να ενεργοποιήσετε και να ηρεμήσετε το νευρικό σύστημα.

29 Ιουνίου – Γιόγκα και Χρόνια Διαχείρηση Πόνου
Ένας από τους πιο μεγαλύτερους φόβους που έχουμε είναι ο ατελείωτος και αμείλικτος πόνος. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν είτε από χρόνιο πόνο, από τον διαβήτη, τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις συνολικά, είτε από παροδικό. Ελάτε μαζί μας για να μάθετε δεξιότητες για να βοηθήσετε όσους υποφέρουν από χρόνιο, καθημερινό πόνο.
09: 00-10: 00 Τάξη Θεραπείας Γιόγκα – Φέρνοντας βαθιά επούλωση στο σώμα
10: 15-12: 00 Πρωινή συνεδρία – Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον χρόνιο πόνο
12: 00-13: 30 Γεύμα
13: 30-15: 30 Απογευματινή Συνάντηση – Καθοδηγούμενη Διαλογιστική και Επανορθωτική Γιόγκα για να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε πέρα από τον πόνο

30 Ιουνίου – Γιόγκα Lifestyle για μείωση του στρες
Μάθετε την έρευνα και τον αποτελεσματικό τρόπο ζωής μέσα από
πρακτικές που θα φέρουν ισορροπία στη ζωή σας. Θα διερευνήσουμε μέσα από την προσεγμένη άσκηση, την λειτουργία της πέψης, τεχνικές χαλάρωσης, ποικίλες προσεγγίσεις διαλογισμού, το πώς επεξεργαζόμαστε διανοητικά και κατανοούμε την ύπαρξη μας και τη διαδρομή της ζωής μας.
09: 00-10: 00 Τάξη Θεραπείας Γιόγκα – Εύρεση ισορροπίας
10: 15-12: 00 Πρωινή συνάντηση – Κατανόηση των τεχνικών επούλωσης που περιγράφονται στη φιλοσοφία της γιόγκα
12: 00-13: 30 Γεύμα
13: 30-15: 30 Απογευματινή συνεδρία – Σχεδιάζοντας το δικό σας σχέδιο θεραπείας

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να επιλέξει και ξεχωριστές ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email isoulyoga@gmail.com ή στο κινητό 6944796565

Ποια είναι η Nancy Candea:
Μια ακτιβίστρια στην παγκόσμια επανάσταση υγείας, η Nάνσυ έχει δεσμευτεί να ασκεί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της κάθε μέρα και να χρησιμοποιεί τα ταλέντα της για να συμβάλει στην ανάδειξη της ανθρωπότητας. Το συνεχιζόμενο ταξίδι της είναι να μελετήσει και να διδάξει πώς να ενσωματώσει την προσοχή σε κάθε μία από τις πλατφόρμες της αυτο-φροντίδας μας. Επιδιώκει να ασκεί αγάπη-καλοσύνη ως μέσο για τη διαμόρφωση βαθιών συνδέσεων και την προώθηση του προσωπικού μετασχηματισμού. Η εστίασή της είναι να φέρει σε επαφή τις περιθωριοποιημένες κοινότητες με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των δασκάλων γιόγκα και τις ασκήσεις διαλογισμού.
Κατέχει τα διπλώματα C-IAYT, 500 E-RYT και RCYT και διδάσκει μαθήματα γιόγκα , εργάζεται με ιδιωτικούς πελάτες και πραγματοποιεί Εκπαιδεύσεις Δασκάλων Γιόγκα ( Teacher Trainings ) στην Ελλάδα, Navaho Nation, Δομινικανή Δημοκρατία, Ντιτρόιτ, Νιου Τζέρσεϋ, Κολοράντο και Χαβάη.
Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια του Yoga Impact Institute, μιας επαγγελματικής και ηλεκτρονικής σχολής κατάρτισης γιόγκα.
Το Yoga Impact Institute είναι μια σχολή 200 ωρών, 300 ωρών και YACEP που έχει εγγραφεί στο Yoga Alliance, και ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην ανταλλαγή της γιόγκα με ευάλωτους πληθυσμούς – γυναίκες και παιδιά σε καταφύγια, νεολαία σε κίνδυνο, ηλικιωμένους, βετεράνους πολέμου και φυλακισμένους, καθώς και άστεγους. Η Nάνσυ καθοδηγεί επίσης τους γιόγκα θεραπευτές και τους δασκάλους γιόγκα στη δουλειά τους με αυτούς τους πληθυσμούς.
Η προσέγγισή της στη διδασκαλία της γιόγκα είναι το προϊόν των 32 χρόνων της δικής της πρακτικής, της ιδιοκτησίας της για ένα επιτυχημένο στούντιο γιόγκα στη Χαβάη για 5 χρόνια, 9 χρόνια εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα, 3 χρόνια κατάρτισης γιόγκα θεραπευτές και 20 χρόνια διδασκαλίας. Είναι πραγματικά μια «γιόγκι χωρίς σύνορα». Είναι διευθύντρια των Calm Steps to Vibrant Actions: Γιόγκα, πνευματικότητα, τραύμα και κοινωνική δικαιοσύνη.
Η δουλειά της έχει παρουσιαστεί στο περιοδικό Huffington Post, Yoga Therapy Today, στο Boulder Magazine και στο φυσικό Awakenings. Η Nάνσυ έχει κάνει παρουσιάσεις για τη θεραπευτική γιόγκα στο Guild Writing Guild της Διεθνούς Γυναίκας, στο Παγκόσμιο συνέδριο Ayurveda, LLC και στο Συνέδριο Μεταβατικής Γιόγκα του Βόρειου Νιού Τζέρσεϊ το 2013.

error: Content is protected !!