ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

YANNIS SERGAKIS: Διαμάντια που αλλάζουν μαζί μου!

Προσθέτω από ένα στη συλλογή μου, με κάθε ευκαιρία, όποτε μπορώ, σε κάθε σημαντική επέτειο. Κάθε επιτυχία μου την γιορτάζω προσφέροντας μου δώρο ένα από τα κοσμήματα του, στα γενέθλια μου επιλέγω και από ένα μενταγιόν για τον λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Δαχτυλίδι μου προσφέρει μόνο ο Νικόλας. Διαχρονικά και ανεπιτήδευτα, τα νέα κοσμήματα, με τις μακριές αλυσίδες και τα διαμάντια, συμπληρώνουν τη συλλογή του brand Yannis Sergakis χαρίζοντας πολλές επιλογές. Τρία ζευγάρια σκουλαρίκια και δύο μενταγιόν, που φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους, καθώς η ραφιναρισμένη αλυσίδα τους, σε αφήνει να πειραματιστείς με τους δικούς σου συνδυασμούς.

Η αποσπώμενη αλυσίδα, στα μακριά χρυσά σκουλαρίκια, ακολουθεί την ανοιξιάτικη τάση που επιτάσσει mix & match, δίνοντας την επιλογή μιας απόλυτα γραμμικής εκδοχής ή των λιτών διαμαντένιων studs, για πιο 90s vibes. Στην ίδια λογική της εναλλαγής, αναλόγως με τη διάθεση και την περίσταση, τα μενταγιόν φοριούνται με δύο τρόπους, μακριά ή κοντά στο λαιμό, περνώντας την αλυσίδα στο κούμπωμα.

Ολόκληρη τη συλλογή μπορείς να τη βρεις στο E-shop YANNIS SERGAKIS και το flagship κατάστημα του brand, Βαλαωρίτου 5, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες καμπάνιας © Yonas Unger

error: Content is protected !!