ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Ξημερώνει Κυριακή»: Τα ονόματα των τυχερών αναγνωστών μας που θα παρακολουθήσουν σήμερα την σπουδαία παράσταση!

Οι δέκα τυχεροί μας αναγνώστες που θα παρακολουθήσουν σήμερα το σπουδαίο μιούζικαλ στο “Θεάτρον” του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τους Κώστα Αρζόγλου, Μιχάλη Μητρούση, Γιώτα Φέστα, Δημήτρη Αλεξανδρή, Βασίλη Παλαιολόγο, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη και Γιάννη Καραούλη, είναι: -όπως αναγράφονται στην σελίδα τους στο facebook-

all-ok

1. Ifi Genial
2. Christina Boulouda
3. Χριστίνα Μαντζαβίνου
4. Aggelikh Aneziri
5. Ioanna Christopoulou-Conti
6. Marietta Karavida
7. Μυλωνά Τάνια
8. Kiriaki Marina
9. Αλεξάνδρα Δούκα
10. Andria Papadopoulou

photo
Τα ονόματα σας θα υπάρχουν στα ταμεία του θεάτρου, όπου σας περιμένουν οι διπλές προσκλήσεις σας, καλή διασκέδαση!!!!!!

photo (4)

Στιγμές και θύμησες του χθες, καταστάσεις και γεγονότα που αφορούν και χαρακτηρίζον απόλυτα το σήμερα, αναβιώνουν μέσα από την παράσταση «Ξημερώνει Κυριακή».

photo (1)

Ένα έργο, εμπνευσμένο, από την ιστορία των πολυτραγουδισμένων και διαχρονικών επιτυχίων του Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου από τον ιστορικό δίσκο «ο Δρόμος» και το «Μίλα μου για λευτεριά», που από την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, παρουσιάζεται στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιστιμού «Ελληνικός Κόσμος».

photo (3)

Ενα υπέροχο μιούζικαλ, σε κείμενα Παναγιώτη Μπρατάκου – Μάρως Μπουρδάκου και σκηνοθεσία Μάνου Πετούση.

photo3

«Ξημερώνει Κυριακή», «Γέλαγε η Μαρία», «Μέθυσ’απόψε το κορίτσι μου», «Το Αγαλμα», «Πρώτη φορά».., είναι ορισμένες από τις 25 μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται ζωντανά για άλλη μία φορά με ερμηνευτές τη Ρένα Κουμιώτη και τον Δημήτρη Μπάση και συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι «Ο Δρόμος» που κυκλοφόρησε το 1969 από την Lyra, θεωρείται ο πιο εμπορικός δίσκος στην Ελλάδα, με πωλήσεις πάνω από 3.500.000 αντίτυπα, μέχρι σήμερα και είναι ο πρώτος ελληνικός δίσκος που έγινε χρυσός. «Ο Δρόμος» είχε ερμηνευτές τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Ρένα Κουμιώτη και την Πόπη Αστεριάδη. Το Γενάρη του 1970 , η ιστορία του μεταφέρθηκε στο σανίδι του Θεάτρου «Παξινού», με τους ίδιους συντελεστές. Λογοκρίθηκε όμως και κυνηγήθηκε από το δικτατορικό καθεστώς καθώς στην παράσταση είχαν προστεθεί επιπλέον τραγούδια που περιείχαν ξεκάθαρα μηνύματα εναντίον του.

photo (5)
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι : Κώστας Αρζόγλου, Μιχάλης Μητρούσης, Γιώτα Φέστα, , Δημήτρης Αλεξανδρής, Βασίλης Παλαιολόγος, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη, Γιάννης Καραούλης.
Τραγουδούν: Ειρήνη Κυρμιζάκη, Στέλιος Κέλλερης, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Μωραΐτης, Γιώργος Νικητόπουλος, Μάυ Χάννα, Αμαλία Ασκορδαλάκη, Κέλυ Γιακουμάκη
Τα σκηνικά, επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης, τις χορογραφίες η Αποστολία Παπαδαμάκη , τα κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τους φωτισμούς ο Ανδρέας Μπέλλης.
Βοηθός σκηνοθέτη Κωνσταντίνος Φασιλής.
Παραγωγή Άκης Ευαγγέλου.

Χορηγός Επικοιωνίας: Fay’s Control

banner

error: Content is protected !!