ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Women who Inspire!

Το FOX Life και το The Ecali Club διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά μία υπέροχη βραδιά με θέμα «Women Who Inspire», στους exclusive χώρους του The Ecali Club, γνωστού για τα εξαιρετικής ποιότητας και λάμψης events του. Η θεματική αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στο δυναμισμό και το πάθος των κεντρικών ηρωίδων από τις σειρές του FOX Life, οι οποίες εμπνέουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το ραντεβού δόθηκε και πάλι φέτος, ανανεωμένο και πιο glamorous! Γυναίκες από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι των media, influencers, celebrities και πολλοί ακόμα καλεσμένοι υποδέχθηκαν μαζί με το απόλυτο γυναικείο κανάλι, το FOX Life, την αρχή της άνοιξης.

Έλενα Γαλύφα, Αλεξάνδρα Δράκου

Νάντια Μπουλέ

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η υπέροχη Νάντια Μπουλέ, αφιερώνοντας την βραδιά σε κάθε γυναίκα που δεν παύει ποτέ να είναι ο εαυτός της, να εμπνέει και να εμπνέεται, να δημιουργεί – όπως και οι κεντρικές ηρωίδες των σειρών του FOX Life, που μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμώσουμε και να πιστέψουμε ξανά και ξανά. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα special video με πρωταγωνίστριες γυναίκες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, που αποτελούν πηγή έμπνευσης, γυναίκες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, οι οποίες μοιράστηκαν μαζί μας τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Ιδιαίτερης σημασίας για την βραδιά ήταν η παρουσία του act4Greece, μία πρωτοβουλία της ETE την οποία υποστηρίζει σε συνεχόμενη βάση το The Ecali Club και αφορά σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο στις δράσεις που χρηματοδοτούνται, για σημαντικούς κοινωνικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς με τη στρατηγική συνεργασία φορέων και ιδρυμάτων αναγνωρισμένου κύρους και προσφοράς. Γιατί μια γυναίκα που εμπνέει, έχει υψηλό το αίσθημα προσφοράς!

Έλενα Ασημακοπούλου

Ελένη Βαϊτσου

Ευαγγελία Συριοπούλου

Κατερίνα Σαραντοπούλου, Θάνος Λιόντος, Κέλλυ Μαυρομάτη

Κατερίνα Τσάβαλου

Πέτρος Φραγκίσκος, Γιάννης Γεωργακάκης

Το ανεπανάληπτο μουσικό συγκρότημα «48 Ώρες», εξέλιξε την απόλυτη γυναικεία βραδιά σε ένα άκρως διασκεδαστικό party!

 

error: Content is protected !!