ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Women in Design + Creation: 15 Ελληνίδες Δημιουργοί προτείνουν Τέχνη στην Καθημερινότητα μας!

Art is not what you see, but what you make others see– Edgar Degas

15109516_10154850059612873_7518068440275835613_n

Η εταιρία Mavriki & Co. συνεχίζοντας την μακριά επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της διακόσμησης, διοργανώνει ένα event όπου παρουσιάζονται τα έργα δεκαπέντε Γυναικών Ελληνίδων Designers.

Στηρίζοντας πάντα τη γυναικεία δημιουργία η Αγγέλα, Τίνα και Άσπα Μαυρίκη συνδυαζουν την Τέχνη και την Δημιουργικότητα μέσα από μία μοναδική έκθεση, όπου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος παρουσιάζονται τα έργα των Ελληνίδων δημιουργών, τοποθετημένα σαν μέρος της διακόσμησης ενός σπιτιού.

Δεκαπεντε Ελληνίδες Γυναίκες με πολλή έμπνευση και ταλέντο, τοποθετούν τα έργα και τα objects τους, στο ζεστό καλαίσθητο περιβάλλον του καταστηματος Mavriki & Co., και μας προτείνουν να βάλουμε περισσότερη Τέχνη στην καθημερινότητα μας.

Η Mavriki & Co. είναι μία καθαρά Γυναικεία Υπόθεση…

INVITATION_TETRAGONI_2

Στη έκθεση λαμβάνουν μέρος:

Θάλεια Γεωργούλη, Θέμις Ζουγανέλη, Κατερίνα Καλούδη, Ξενια Λ., Νικομάχη Καρακωστάνογλου, Νταϊάννα Καρβούνη- Βίβιαν Φιλίππα, Ντιαννα Μαγγανιά, Ιωάννα Ματθαίου-Αφροδίτη Φλώρου, Νίκη & Ζωή Μοσχοφόγλου, Μαλβίνα Σαραντίτη, Έφη Χαλιωρή κ Vassilia.

243

198

Hμερομηνία του event: Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, 18.00′-21.00′

Διάρκεια εκθεσης: Women in Design + Creation: 1/12/2016 – 10/1/2017

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 238, 152 32, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6711150

204

It’s good to know: 

Η εταιρία Mavriki & Co ξεκίνησε το 1979 με κύρια δραστηριότητα την εμπορία υφασμάτων επίπλωσης, επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών. Λειτουργεί ένα κατάστημα στο Κολωνάκι -Πατρ. Ιωακείμ 6- το οποίο ξεχωρίζει με ένα πιο κλασικό αλλά διαχρονικό στιλ, και ένα κατάστημα στην περιοχή Ψυχικό/Φιλοθέη -Λεωφ. Κηφισίας 238- όπου παρουσιάζονται πιο μοντέρνες προτάσεις καθώς και διαφορετικές τάσεις στο χώρο της διακόσμησης με ιδιαίτερη φαντασία και ατμόσφαιρα.

Τα καταστήματα Mavriki & Co. εκφράζουν ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου ρεαλιστικές διακοσμητικές λύσεις παρουσιάζονται ολοκληρωμένες. Ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει άνετα τις ανάγκες του και τις λύσεις που του ταιριάζουν. Κάθε χώρος στα καταστήματα, ανανεώνεται και αλλάζει σύμφωνα με τις εποχές, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής λύσεων που είναι συνεχώς “επίκαιρες”.

Σημείο αναφοράς μίας πρωτοποριακής αισθητικής τα καταστήματα Mavriki & Co. διαμορφώνουν νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης συνδυάζοντας παράλληλα άριστη ποιότητα με καλές τιμές, κάνοντας έτσι την Mavriki & Co. σημείο αναφοράς του design.

error: Content is protected !!