ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wish Upon a Superstar από το Make-A-Wish!

Το Ετήσιο Δείπνο με σκοπό την υιοθεσία ευχών οργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προχθές βράδυ, στη Στοά City Link.
Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η μικρή Αλεξάνδρα. Ενάμιση χρόνο μετά την εκπλήρωση της ευχής της φόρεσε ξανά το φόρεμα της Ραπουνζέλ και με τη συνοδεία των ανθρώπων που βοήθησαν τότε να ζήσει το όνειρό της, Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα, έκλεψε τις καρδιές των 480 παρευρισκόμενων.
Η αναβίωση του παραμυθιού υπό την αφήγηση της μητέρας ήταν καθηλωτική και κορυφώθηκε με την ερμηνεία του τραγουδιού «Βλέπω φως» από την Αλεξάνδρα. Το μήνυμα της εξόδου από το σκοτάδι έδωσε το έναυσμα για την Υιοθεσία Ευχών με αποτέλεσμα να καλυφθεί το κόστος 15 ευχών σε αναμονή, για παιδιά που έχουν ανάγκη τη ψυχική ανάταση για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Το συντονισμό της βραδιάς και την παρουσίαση της Υιοθεσίας Ευχής ανέλαβε με το δικό της μοναδικά εμψυχωτικό τρόπο η Μαρία Μπεκατώρου, εθελόντρια του Οργανισμού τα τελευταία 20 χρόνια.

Φαίη Σκορδά, Πρέσβειρα Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Μαρία Μπεκατώρου – Γεώργιος Κορμάς, Πρόεδρος και CEO Πειραιώς Real Estate

Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Έλενα Παπαρίζου – Φαίη Σκορδά – Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Κική Τσόκλα

Φαίη Σκορδά

Εύη Κλαουδάτου – Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γεν. Διευθύντρια – Κατερίνα Γκαγκάκη

Άποψη από την μαγική βραδιά

Gabriella Calini Petzetakis

Ιωάννα Σουλιώτη

Πάνος και Δανάη Μανιά

Τζελίνα Δημοπούλου, Σπήλιος Μανιάς, Άννα Ροκοφύλλου

Μαρία Μπεκατώρου, Άρης Καβατζίκης, Φαίη Σκορδά

Ελένη Κωνσταντινίδη, Τίνα Κίκιζα

Μία ακόμη #wishmaker πολλών ευχών κοριτσιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, η Έλενα Παπαρίζου, που συμμετείχε αφιλοκερδώς μαζί με τους μουσικούς της, έλαμψε επί σκηνής με την ομορφιά και την καλοσύνη της ενώ έκλεισε την εμφάνισή της τραγουδώντας το “My number one” θυμίζοντας σε όλους πώς τα παιδιά είναι το Νο 1 στη ζωή μας.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!