ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Who is Who International Awards: Η Βίβλος των διαπρεπών Ελλήνων τίμησε τις Γυναίκες Ηγέτες!

Μια υψηλού επιπέδου βραδιά διοργανώθηκε από το Who is Who, της Βίβλου διαπρεπών Ελλήνων και τον εκδότη, κο Δημήτρη Γκόρη, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τα Who is Who International Awards για την κατηγορία Γυναίκες Ηγέτες. Ένας νέος θεσμός, κατά τον οποίο βραβεύτηκαν ισχυρές γυναίκες ηγέτες, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική, το Μονακό, την Αγγλία και τον Καναδά! Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο καταξιωμένος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Στην είσοδο του Ζαππείου υποδέχονταν τους εκλεκτούς καλεσμένους ο εκδότης του Who is Who, κος Δημήτρης Γκόρης, η διευθύντρια έκδοσης της Βίβλου προσωπικοτήτων Who is Who, κα Βίκυ Παπαγεωργοπούλου καθώς και η στενή συνεργάτης και PR Manager της εκδηλωσης , κα Ada Ηλιοπούλου.

Οικονόμου Δεσποινα Ολύμπιου, Κωνσταντίνα Κουρετα, Leila Ghandi ,Γιωργος Ολύμπιος και ο σύζυγος της κυριας Ghandi,Πρέσβης του Μαροκο στο Μονακό.

Αντα Ηλιοπούλου, Θοδωρής Κυριακού, Δήμητρα Μπιθαρά Κυριακού, Βίκυ Παπαγεωργοπούλου.
Η κυρία Αντα Ηλιοπούλου βρισκόταν με διπλό ρόλο στην εκδήλωση, pr manager των υψηλών προσκεκλημένων και της ναυτιλίας καθως και επίτιμος αντιπρόσωπος του Euro American Women’s council των ΗΠΑ κάτω από του οποίου την αιγίδα έγιναν οι βραβεύσεις και αφού η Πρόεδρος κυρία Λούλα Λόη Αλαφογιάννη δεν μπορούσε να παραστεί γιατί συνοδεύει την κυρία Κατερινα Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αναστήλωση του ιερού Ναού στη Νέα Υόρκη.

Η βράβευση ξεκίνησε με την παράδοση τιμητικής πλακέτας στη διεθνούς φήμης γλύπτρια, κυρία Μαίρη Παπακωνσταντίνου που επιμελήθηκε το βραβείο – γλυπτό αποκλειστικά για τα βραβεία «Who is Who International Awards Γυναίκες Ηγέτες» και συμβολίζει τη «ΝΙΚΗ». Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στην αντιπρόσωπο της γλύπτριας, ο συλλέκτης έργων τέχνης Η.Ε. κος Γιώργος Ολύμπιος που ήρθε ειδικά για την βραδιά από το Μονακό.

Γυναίκα Ηγέτης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Τομέα Μήτση Ευγενία – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του «Sofitel Athens Airport». Την βράβευσε ο υφυπουργός Τουρισμού, ο κύριος Μάνος Κόνσολας.

1η Γυναίκα Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Νταϊφά Ειρήνη – Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Stavros Daifas Maritime CorporationS.A. και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά. Την βράβευση έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Γιάννης Πλακιωτάκη

Βραβείο: Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας Δημητρα Μπιθαρά Κυριακού – Μέλος του Ομίλου και Marketing Manager Director of B&F Group.

Παγκόσμια Ακτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση, την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση του διαλόγου μεταξύ των Πολιτισμών Ghandi Leila – Μονεγάσκη Φιλελληνίδα και ΠαγκόσμιαΑκτιβίστρια για την Γυναικεία Χειραφέτηση.

Οι 14 συνολικά βραβευθείσες κυρίες που ακολούθησαν, εντυπωσίασαν το κοινό με το έργο τους, θυμίζοντας πως η Ελλάδα έχει αξιόλογες επιχειρηματίες με κύρος, ήθος και όραμα που συναρπάζει.

Να σημειώσουμε ότι δεν βραβεύτηκαν μόνο οι ισχυρές γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά κυρίως εκείνες που ανοίγουν δρόμους. Οι στρατηγικοί εκλέκτορες που επέλεξαν τις Γυναίκες Ηγέτες είναι η Britishpedia, η GIWA και η APSON.

Ολγα Καραβαρβερη, Ada Ηλιοπούλου,Μαιρη Καμπουροπούλου, Ευγενία Μητση, υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κονσολα,Χριστίνα Τετράδη,Άρης Καμπουροπουλος

Αδωνης Γιωργιαδης και Δημητρης Γκορης

Γιαννης Σμαραγδής , Δημητρης Γκορης και Ρένος Χαραλαμπιδης

Μαριλια Βαζαιου, Αντα Ηλιοπούλου, Δημητρης Γκορης, Βίκυ Παπαγεωργοπουλου

Βίκυ Παπαγεωργοπουλου, Εφη Κουτσουρελη, Δημητρης Γκορης , Εριέττα Βορδωνη

Η Αντα Ηλιοπούλου, ο Άρης Τερζόπουλος και ο αντιπροεδρος της ναυτιλιακης λεσχης Πειραιά κ. Γιωργος Αλεξανδρατος

Αντα Ηλιοπούλου και Μαριζα Φασιανού

Αντζη Andrews, Κέλλυ Ξυνή-Καναρη και David Andrews

Μαριλενα Παναγιωτοπουλου, Βασίλης Ζουλιας, Περικλης Κονδυλατος, Σοφια Μαριολα, Στρατος Τζώρτζογλου

Παναγιώτα Δρασιούδη,Γιώργος Λύρας, Ριτα Πικρου-Μωραϊτάκη ,Τζινα Θανοπουλπυ,Βίκυ Γεωργοπουλου, Αναστασία Μανια

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!