ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

White Tea Hand Cream: Μία νέα σύνθεση ενσωματώνεται στη συλλογή Body Pleasures της Kilian!

Προκειμένου να τιμήσει την επέτειο ενός έτους για τη συλλογή Body Pleasures, η KILIAN παρουσιάζει τη WHITE TEA HAND CREAM, προσθέτοντας μια νότα αισθησιασμού και προσωπικής φροντίδας στην τέχνη του αρώματος.

Η συλλογή Body Pleasures περιλαμβάνει shower gels και body lotions σε έξι εμβληματικά αρώματα KILIAN, ενισχύοντας την τελετουργία του αρώματος στο σπίτι. Η WHITE TEA HAND CREAM αναγάγει την προσωπική φροντίδα στο σπίτι σε κάτι υψηλό και την κάνει διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή – ακόμα και στα ταξίδια. Αποτελώντας ένα διαφορετικό τρόπο να φορέσει κάποιος ένα άρωμα, συνδέεται άρρηκτα με τη φιλοδοξία της KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό – ένα αισθητικό και αισθησιακό αποτύπωμα που μπορεί να απολαύσει κανείς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μινιμαλιστική στο στυλ αλλά πολυτελής στο περιεχόμενο, η WHITE TEA HAND CREAM είναι μια ολοκαίνουρια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη να αντικατοπτρίζει την ουσία της ιδανικής κρέμας χεριών: να είναι γρήγορη στην απορρόφηση, να αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και να είναι απλά εθιστική.

Το άρωμα της έχει επίσης διαμορφωθεί ειδικά έτσι ώστε να αναδύει τη δροσερή, ανακουφιστική και εκλεπτυσμένη αίσθηση του να απολαμβάνεις λευκό τσάι βαθιά μέσα σε ένα δάσος από bamboo. Ο συνδυασμός από κίτρο και πράσινη μιμόζα προσδίδει μία καθαρή και εμψυχωτική διάθεση τόσο στις αισθήσεις όσο και στα χέρια, τα οποία αφήνονται απαλά.

Σχεδιασμένη να αναδειχθεί ως αντικείμενο που τροφοδοτεί τις προσωπικές μας εμμονές, η ολόλευκη μεταλλική συσκευασία είναι μοναδικά διακριτική και ταυτόχρονα stylish. Ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, αποτελεί έναν τρόπο αναζωογόνησης του νου και των αισθήσεων – όπως ένα φλιτζάνι τσάι.

Ένα απαλό άγγιγμα του χεριού αρκεί για να κάνει κάθε «τοίχο» να πέσει… Τα χέρια μας, αν και είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος του σώματός μας, αποτελούν παράλληλα και το πιο προσωπικό, φανερώνοντας το χαρακτήρα και τις προθέσεις κάποιου. Έχοντας αντιληφθεί τη δύναμη των χεριών στο παιχνίδι της αποπλάνησης, η KILIAN ενισχύει τη γοητεία των χεριών μέσω του αρώματος και της απαλής υφής τους, προσφέροντας τους μία ασπίδα προστασίας από τον έξω κόσμο.

Τα σημεία πώλησης της μάρκας KILIAN είναι: στο πολυκατάστημα attica που βρίσκεται στο Golden Hall & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στη Μύκονο και online στο atticabeauty.gr
Σύντομα και στο attica City Link.

error: Content is protected !!