ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wear it like you mean it & Stay Salty!

Η σημερινή ημέρα είχε από όλα, τόσο από άποψης συναισθημάτων όσο και υποχρεώσεων και ραντεβού. Ήταν η ημέρα που πήραμε τους ελέγχους (αυτό το “πήραμε” δεν μπορώ ακόμα να το κόψω και να το αντικαταστήσω με ένα πολύ πιο υγιές “η Ελμίνα πήρε”), πήραμε πολλές χαρές, κόποι μίας χρονιάς επιβραβεύτηκαν, συνάντηση με τους δασκάλους, αγκαλιές, δώρα, συγκίνηση και το αναπόφευκτο δάκρυ που προσπαθείς μάταια να κρύψεις, μα δεν μπορείς.
Και αμέσως μετά μαραθώνιος ραντεβού, παρουσιάσεων, press events… Και η ζέστη ανυπόφορη, και μόνο η σκέψη του κομμωτηρίου -για να αντεπεξέλθεις κομψή αλλά και cool σε όλα τα παραπάνω- σου φέρνει απελπισία.
Αλλά είμαι απόλυτη, ραντεβού τον Σεπτέμβρη πάλι με το κομμωτήριο, όπως και με το σχολείο!
Έτσι πήγα στο Sephora, στο Mall όπου συνάντησα τον λατρεμένο μου Editorial Hairstylist, Χρήστο Μπαϊραμπά! Ο οποίος έχει την μαγική ικανότητα να μου φτιάξει ένα υπέροχο και συγχρόνως ατημέλητο χτένισμα, μέσα σε δέκα λεπτά. Με την βοήθεια των προϊόντων της Bumble and Bumble φυσικά, και με το πιο αγαπημένο μου από όλα, το Surf Spray!

Από την εμφάνιση του, το Surf Spray παραμένει το κορυφαίο προϊόν για τη δημιουργία sexy, ανεμοδαρμένου look παραλίας στα μαλλιά.

Ένα από τα μυστικά των editorial hairstylists για να δημιουργήσουν αυτή την όψη και υφή «παραλίας» στα μαλλιά των μοντέλων ήταν να το θαλασσινό νερό και οι Bb. Stylists θέλησαν να φέρουν αυτή την αίσθηση παραλίας στα Hair Salons και στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας.

Το Surf Spray αιχμαλωτίζει το όνειρο κάθε κομμωτή σε ένα μπουκάλι προσφέροντας με μια κίνηση όγκο, ελαφρύ κράτημα και άψογο ματ τελείωμα αποκαλύπτοντας τα στιλιστικά μυστικά των ειδικών για look παραλίας στα μαλλιά.

Εγώ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν ξανά πατάω σε κομμωτήριο, τέλος!

Όμως χρειάζομαι την Bumble & Bumble!

Με τον Χρήστο Μπαϊραμπά, πανέτοιμη και χτενισμένη, σε μόλις πέντε λεπτά!

Και -όπως πάντα- σας έχω νέα! Αν θέλετε και εσείς να επιμεληθούν το look σας τα μαγικά χέρια του Χρήστου Μπαϊραμπά, και να δοκιμάσετε παρέα ένα δικό σας dry hair styling για αυτό το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να έρθετε και εσείς στο Sephora του Mall! Σήμερα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 17/6!


Ο Χρήστος σας προσκαλεί να δοκιμάσετε εκπληκτικά στιλ και look στα μαλλιά σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τώρα το δικό σας ραντεβού –εντελώς δωρεάν– και να απολαύσετε ένα επαγγελματικό hair service και στυλιστικές συμβουλές από την Bumble and Bumble!

Keep it Simple & Surf More! xxx

error: Content is protected !!