ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#We Love Beauty & Fashion!

Τα πολυκαστήματα notos Αθήνας και Θεσσαλονίκης γιόρτασαν την ομορφιά και την μόδα με δύο beauty events που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γνωστοί προσκεκλημένοι και καταναλωτές έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία με happenings, δώρα και συμβουλές από τους κορυφαίους make up & skin experts των αγαπημένων beauty brands. Οι προσκεκλημένοι της Θεσσαλονίκης ανακάλυψαν επιπλέον το εντυπωσιακό Pop Up Store με τις πιο fashion τσάντες των αγαπημένων brands του notos.

Sissy Valistyle, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Λυδία Χρήστου

Έλενα Σαλούστο

Ντόμη Δεδέογλου, Ελένη Δρεβελέγκα

Ιωάννα Μυταυτσή, Θανάσης Σαρηγιάννης, Διευθυντής πολυκαταστήματος Notos Θεσσαλονίκης

Στα notos Αθήνας, υπήρχε η παρουσία του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Athens Dee Jay 95.2 με την Νάγια Αποστόλου. Τα ζαχαροπλαστεία Fresh προσέφεραν υπέροχα γλυκά και σπιτική λεμονάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του beauty τριήμερου σε όλους τους προσκεκλημένους.

Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director στα πολυκαταστήματα notos, Ελεάνα Βλάχου Τζιτζικώστα, Θανάσης Σαρηγιάννης, Διευθυντής πολυκαταστήματος Notos Θεσσαλονίκης

Στα notos Θεσσαλονίκης, υπήρχε η παρουσία του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Zoo Radio 90.8 με τον Bill Nakis & the Boss Crew. Το event της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, επιμελήθηκε η Epi-Direct.

error: Content is protected !!