ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vrettos Vrettakos-” SAVAGE BEAUTY “- Runaway SS/14” : Η Συλλογή, το backstage, και η λάμψη από την αιρετική χλευαστική οπτική της Glamoth αισθητικής και της “σκοτεινής” φιλοσοφίας του Ντανταϊσμού.

Η Μόσχα αγκαλιάζει τον Βρεττό Βρεττάκο. Τα νέα μου έρχονται από τον Βρεττό ένα ένα στο mail μου, ανήμερα των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου, νιώθω πως είμαι εκεί, νιώθω τον παλμό της Συλλογής.

BACKSTAGE more

Η Συλλογή των αντιθέσεων, της ανατροπής, της αντίφασης…So Vrettakos…

20131024_221219

Καθοριστική έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα με κρυστάλλινες bodyconcious τεχνικές, special print effect αποτυπωμένα σε μεταξωτό τούλι, μουσελίνα και σιφόν…
To luxury δέρμα πύθωνα σε έντονη αντίθεση με το ψυχρό γυαλί, το μέταλλο και τα κρύσταλλα από κατεστραμένο καθρέπτη…

details iidetails

Η αγριότητα της φύσης, τα ζωώδη ένστικτα, αποτυπωμένα σε δέρμα φιδιού, η τεχνική του cutting out, η λάμψη από την αιρετική-χλευαστική οπτική της glamoth αισθητικής.

clothes

Η Electropop κουλτούρα ξεχειλίζει από έντονο μυστικισμό και η αύρα της νωχελικής “σκοτεινής” φιλοσοφίας του Ντανταϊσμού, αποτυπώνεται με wet look clean, fresh εικόνες…
Μυστικισμος, αγριότητα, το ένστικτο της διπλανής παρανοϊκής προσωπικότητας…

modelo ii modelo

Η Συλλογή Capsule αποτελείται από 30 special to order look, χωρισμένα σε 15 Haute Couture pieces και 15 Ready to Wear de luxe δημιουργίες.

photo.PNGjnpp[photo.PNGjbvih-photo.PNGbpiuj[hvbopphoto.PNGjhbpihipphoto.PNGhuf7g08photo.PNG,n[k]hgcfvu
Η ”σκληρή” εικόνα μίας androgenious αισθητικής επεξεργασμένη σε μία ανατρεπτική φιλοσοφία, γεμάτη αντιφατικά συναισθήματα. Η luxury αποσύνθεση, η κυνική ψυχρότητα των μετάλλων και η αντισυμβατική πολυτέλεια του επεξεργασμένου δέρματος., καθορίζουν την άγρια ομορφιά της ψυχής, του πνεύματος, της ύλης και των πιο σκοτεινών συναισθημάτων.

photo.PNGjhbnpoj[photo.PNGgft08y-0nb kn'ijggcouphoto_12113photo.PNGjg890pi]-

H νέα Συλλογή παρουσιάζεται με τη φιλοσοφία ενός μεγάλου international project το οποίο έχει ως κύριο σκοπό τη παρουσίαση και την ανάδειξη στις πιο ανερχόμενες αγορές του κόσμου και το οποίο είναι σε εξέλιξη…To World Project έχει ως βασικές χώρες παρουσίασης τη Ρωσία, τη κεντρική Ασία, και από εκεί, την Αμερική.

cutwalk morecutwalk geniki

Τολμά την χιλιο-ειπωμένη “διεθνή καριέρα” και κερδίζει. “Αν όχι ο Βρεττάκος τότε ποιος” λέμε οι φίλες μεταξύ μας, αλλά εγώ έχω και άλλους δύο τρεις στο μυαλό…
Ο Βρεττάκος κερδίζει με guest star παρουσίες σε μεγάλα Fashion Week όπως την εβδομάδα μόδας της Μόσχας και του Καζακστάν και με μια σειρά από private shows σε Παρίσι και Λος Άντζελες.

photo.PNGjb[j0j0o9
I really love this guy!

error: Content is protected !!