Βραβεία Prix Gallien: Στην Αλίκη Περρωτή το Βραβείο Ανθρωπισμού!

03/04/2017 • LIFESTYLE

Δείτε στο Fay’s Control τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την απονομή των διεθνών βραβείων PRIX GALLIEN στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Τα βραβεία απονέμονται σε προσωπικότητες που διακρίνονται στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας στο χώρο της υγείας, καθώς και σε προσωπικότητες που με τη δράση τους συνεισφέρουν στο χώρο της κοινωνικής ιατρικής και εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, πρέσβεις ξένων χωρών στην Ελλάδα, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προσωπικότητες από το χώρο των επιστημών και της έρευνας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, κ. ά.

Jeofrey και Mary Pyatt, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αυξέντιος Καλαγκός, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλίκη Περρωτή, Seth Frank

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλίκη Περρωτή.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε το βραβείο στην κυρία Αλίκη Περρωτή το βραβείο του ανθρωπισμού για τη συνεισφορά της στο χώρο της Υγείας της κοινωνικής ιατρικής και της εκπαίδευσης, ενώ η ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη απένειμε τον έπαινο των prix galien στην Κατερίνα Αθανασιάδου, ένα από τα αποθεραπευμένα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» που μίλησε στην εκδήλωση για τη μάχη που αναγκάστηκε να δώσει στα 11 χρόνια της ενάντια στον καρκίνο.

Προκόπης Παυλόπουλος, Αλίκη Περρωτή, Τζένη Περγιαλιώτου, Πρόεδρος των PRIX GALLIEN GREECE

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Αθανασιάδου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons