ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βράβευση της Σοφίας Κουνενάκη Εφραίμογλου για την προσφορά της στην ανάδειξη του Πολιτισμού!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η απονομή των Tourism Awards, των βραβείων-θεσμός του ελληνικού τουρισμού τα οποία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και αναδείχθηκαν για ακόμη μία χρονιά οι βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του ελληνικού τουρισμού.
Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου βραβεύθηκε για την προσφορά της στην ανάδειξη του Πολιτισμού και την αξιοποίησή του ως μοχλό ανάπτυξης για τον τουρισμό. Η μέχρι σήμερα επιχειρηματική παρουσία της κινείται προς μια επιχειρηματικότητα γνώσης, επιχειρηματικότητα καινοτομίας, αξιοποιώντας όλα τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα μας. Με τη σκέψη ότι ο πολιτισμός είναι το μεγάλο μας «ατού» και για τον τουρισμό και αποτελεί μοχλό ανάπτυξης, τον αξιοποιεί ως εξαγώγιμο προϊόν, με στόχο οι ξένοι επισκέπτες να βιώσουν με τρόπο συναρπαστικό την ελληνική ιστορία.


Οι διαδραστικές εκθέσεις, οι περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας με ζωντανή αφήγηση στα ελληνικά, είτε στα αγγλικά για ξένους επισκέπτες, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι θεατρικές παραστάσεις και ο σχεδιασμός Μουσείων και πολιτιστικών χώρων στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια όπως το Ψηφιακό Μουσείο στην Ακαδημία Πλάτωνα, η ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια, το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, το Ψηφιακό Μαντείο Τροφωνίου στη Λιβαδειά είναι μερικά μόνο από τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο κοινό τα τελευταία χρόνια.

error: Content is protected !!