ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βράβευση Αθλητών και Παραολυμπιονικών Μελών του MDA Ελλάς

Τα Μέλη του που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο βράβευσε το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκες παθήσεις), σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι του MDA Ελλάς».
Η πρόεδρος του Σωματείου, κ. Βάνα Λαβίδα απένειμε στους αθλητές τιμητικά έπαθλα και από ένα στεφάνι ελιάς, τον αρχαιοελληνικό “κότινο”, ως δείγμα επιβράβευσης και υπέρτατης τιμής απέναντι στο μεγαλείο ψυχής, τη δύναμη της θέλησης, την αξία της προσπάθειας και της αφοσίωσης που επέδειξαν.

ΟΛΓΑ ΖΗΝΑ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ( ΑΘΛΗΤΡΙΑ ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΡΩΝΗ ( ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ) ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ( ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ) ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ MDA HELLAS ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟ

ΟΛΓΑ ΖΗΝΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΛΗΤΡΙΑ,  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΡΩΝΗ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ MDA HELLAS, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Βραβεύτηκαν οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό στο άθλημα του Boccia! Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, που κατέκτησε την 5η θέση στα 50μ ύπτιο και 6η θέση στα 100μ ελεύθερο στην κολύμβηση και η Χρυσή Μόρφη, που κατέκτησε την 16η θέση στο ατομικό στο άθλημα του Boccia.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του MDA Ελλάς, οι χορηγοί της εκδήλωσης Αλέξανδρος και Ιωάννα Πρίνου, και πλήθος φίλων του Σωματείου!
Το MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά το χορηγό της εκδήλωσης, τα Medi Prinou και τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη για την υποστήριξή του, προσφέροντας τα τιμητικά στεφάνια των αθλητών.

ΑΛΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΡΑ ΕΡΣΗ ΚΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ

ΑΛΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΡΑ, ΕΡΣΗ ΚΛΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΑΓΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΛΗΣ ΕΡΣΗ ΚΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΑΓΚΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΛΗΣ, ΕΡΣΗ ΚΛΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΡΑ ΣΙΣΣΥ ΧΛΩΜΙΣΙΟΥ ΠΕΝΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΡΑ, ΣΙΣΣΥ ΧΛΩΜΙΣΙΟΥ, ΠΕΝΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΛΗΣ ΕΡΣΗ ΚΛΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΗΛΙΑΣ & ΕΡΣΗ ΚΛΗ

error: Content is protected !!