ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Βραδιά του “Ευχαριστώ” του Make-A-Wish!

Με μεγάλη επιτυχία και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με αφορμή τις 214 ευχές που εκπληρώθηκαν το 2017, μεταμορφώνοντας τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Στον επιβλητικό χώρο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, η τρυφερή αυτή εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 360 φίλους του Οργανισμού, όπου κατά τη διάρκεια της έγινε ο συγκινητικός απολογισμός της χρονιάς – για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια από την ίδρυση του Κάνε-Μια-Ευχή, εκπληρώθηκαν 214 ευχές, εκ των οποίων οι 200 ήταν ευχές παιδιών που έχουν νοσηλευτεί στην Ελλάδα, ενώ οι 14 αφορούσαν παιδιά του εξωτερικού, που το όνειρό τους ήταν σχετικό με τη χώρα μας.

Μέλη του Δ.Σ., υποστηρικτές και φίλοι με την Σπυριδούλα και τον Ανδρέα, δύο παιδιά ευχής – νικητές!

Η κυρία Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Οργανισμού, ανοίγοντας τη βραδιά και αναφερόμενη στο Ταξίδι της Ευχής, που αποτέλεσε του κύριο θέμα του απολογισμού, δήλωσε: «Η ζωή δεν είναι όμορφη αν δεν ταξιδεύεις με αποσκευές την ελπίδα, τη χαρά και τη δύναμη. Η εμπειρία της εκπλήρωσης ευχής με βάση θεσμοποιημένες αλλαγές του Παγκόσμιου Οργανισμού, εκτείνεται πλέον στο χρόνο και το Ταξίδι της Ευχής είναι αυτό που θα μεταμορφώσει τα παιδιά. Από την έκπληξη του παιδιού, στη συμμετοχή του ακόμη και στην οργάνωση. Από τη μία μαγική ημέρα, στις πολύ περισσότερες.» Απονομή βραβείων έγινε σε εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους, αφού προκειμένου να εκπληρωθούν αυτές οι 214 ευχές παιδιών, απαιτήθηκαν περισσότερες από 25.000 ώρες εθελοντικής και μη εργασίας και 445 συναντήσεις με οικογένειες και παιδιά ευχής καθώς και η διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων και δράσεων για την εξεύρεση πόρων.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια – Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Τέλος, η κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια, αφιέρωσε τη βραδιά στους γονείς παιδιών ευχής αναφέροντας την ιστορία που την έδεσε με δύο μητέρες, αλλά και δίνοντας την υπόσχεση «Θα ονειρευόμαστε τα ίδια όνειρά σας, θα προσευχόμαστε μαζί σας. Θα ταξιδεύουμε μαζί σας ένα ταξίδι Δύναμης, Χαράς και Ελπίδας.»

Φαίη Σκορδά, Πρέσβειρα Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Έλλη Κοκκινού

Ιωάννα Σουλιώτη, Gabriella Calini

Δανάη Μανιά, Πάνος Μανιάς

Ξένια Πασχοπούλου, Καστάλια Σαμοΐλη

Ρένα Φλεβαράκη-Σταθάκη, Όλγα Καραβερβέρη

Laskaris, Αναστασία Μανιά

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!