ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vouliagmeni My Love!

Στον πυρετό των Δημοτικών Εκλογών μπαίνουμε σιγά σιγά, κι αν τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, Παντελή Ξυριδάκη και την “Συμμαχία Πολιτών”, η αγάπη μου ακόμη μοιράζεται με έναν άλλο δήμο, αυτόν της Βουλιαγμένης. Ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια πλέον στην Φιλοθέη, όμως είμαι γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης, και με τα πρώτα μου εκλογικά δικαιώματα να ανήκουν “δαγκωτό” στον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, παρακολουθώ πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα διαδραματίζονται στο υπέροχο αυτό νότιο προάστιο. Ίσως ένα από τα ομορφότερα στον κόσμο…
Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, ημέρα των γενεθλίων και της φίλης μου και Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, με τον συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις», Κορίνας Πατέλη-Bell, ο νυν Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Divani στην Βουλιαγμένη,  τον απολογισμό της τετραετίας και παρουσίασε το πρόγραμμα του καθώς και τους υποψηφίους. Ήταν πραγματικά μια εντυπωσιακή παρουσίαση με 2.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Πάρις Κασιδώκοστας, ο Θανάσης Μαρτίνος και ο Γιώργος Προκοπίου.

Ξεκινώντας την εισήγησή του, ο Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι ήταν στον ίδιο χώρο, όπου ξεκίνησε να διεκδικεί τον Δήμο πριν από 10 χρόνια και δήλωσε πως πλέον είναι σε θέση να αισθάνεται περήφανος όχι μόνο για την εντολή που δέχθηκε από τους συμπολίτες του το 2014, αλλά και για την υλοποίησή της στο ακέραιο.

Μετά την ομιλία του, ο Δήμαρχος παρουσίασε στο κοινό τους 87 νέους και παλιούς υποψήφιους του Συνδυασμού του, αναφέροντας πως η ομάδα του πλέον γίνεται ακόμα πιο ισχυρή, καθώς στελεχώνεται από συνοδοιπόρους των οποίων την πορεία σέβεται και τιμά και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών του για μια ακόμη θητεία, με στόχο να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για τη Βάρη, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.

“Αντιλαμβάνομαι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές με σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή και καθημερινότητα των πολιτών.
Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με έπεισε για αυτό με τη θητεία του ως Δήμαρχος.
Με ώθησε και μου έδωσε έμπνευση να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μάϊου του 2019.
Στόχος και βασική μου επιδίωξη είναι η μεγάλη αυτή προσπάθεια να συνεχιστεί και το καλό να γίνει ακόμα καλύτερο….” είπε η Κορίνα Πατέλη-Bell στο Fay’s Control

Είναι πολύ ευχάριστο και οπωσδήποτε αισιόδοξο, να βλέπεις νέους και απόλυτα δημιουργικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διανύσει επιτυχημένες επαγγελματικές και προσωπικές πορείες, να ενδιαφέρονται για τα κοινά και να δεσμεύονται απέναντι στους ψηφοφόρους να προσφέρουν και να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην πόλη και τους συμπολίτες τους.

error: Content is protected !!