ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Βιοκαρπέτ Χρυσός Χορηγός στο The Pop Up Project “Thirty Days to Christmas!”

Με μεγάλη χαρά η Βιοκαρπέτ θα συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο The Pop Up Project που διοργανώνουν η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Στο συγκεκριμένο event η Βιοκαρπέτ θα παρουσιάσει την ξεχωριστή συλλογή των χειροποίητων κλασικών & μοντέρνων χαλιών της.

Η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες στο χώρο των χειροποίητων αλλά και των χαλιών μηχανής. Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, όπως η Περσία, το Αφγανιστάν και η Ινδία.

Είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 60 χρόνια. Αυτό το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 52 καταστήματα από τα οποία τα 42 λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

O Όμιλος Βιοκαρπέτ με έδρα την Λάρισα απασχολεί σήμερα 505 άτομα, διατηρώντας τις θέσεις εργασίας έχοντας τον ίδιο αριθμό εργαζομένων με τα προ κρίσης επίπεδα, στηρίζοντας τόσο την Ελληνική οικονομία όσο και την τοπική κοινωνία.

Όμιλος Βιοκαρπέτ
5ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαρίσης Αθηνών, Λάρισα Τηλ.:2410 688688

 

error: Content is protected !!