Βενετσιάνικη πολυτέλεια & εκλεπτυσμένο γούστο στην έκθεση Venini Vases: The art of Murano glass, An inspiration for floral creation!

23/09/2019 • LIFESTYLE

Και η τελειότητα από νερό εποιήθει… «Όλα τα πράγματα προέρχονται απ’ το νερό και διαλύονται σε αυτό.» Μία φράση η οποία περικλείει όλο το πνεύμα της πρωτότυπης συνεργασίας που παρουσιάστηκε στο κατάστημα Deros the Shop στο Κολωνάκι. Με τίτλο Venini Vases: The art of Murano glass, An inspiration for floral creation, οι κύριοι Πάνος Ντέρος και Παύλος Ρουσιάκης, Pavlos The Flower Workshop, ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν μία έκθεση όπου τον πρώτο λόγο είχαν η πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο γούστο.

ΠΑΥΛΟΣ ΡΟΥΣΙΑΚΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΝΤΕΡΟΣ, AΘΗΝΑ ΦΑΝΤΗ, CARLO LONGAGNIANI

Η έκθεση αποτέλεσε την τέλεια αντανάκλαση του καλύτερου κρύσταλλου στον κόσμο, ακριβώς όπως φαίνειται το φως πάνω στο γυαλί. Αρμονικές μορφές, αποκλειστικές τεχνικές και υψηλή ποιότητα, είναι τα χαρακτηριστικά των κρυστάλλων Venini, που αναδύθηκαν μέσα απ’ την παράδοση ενενήντα χρόνων.

CARLO LONGAGNIANI, GENERAL MANAGER VENINI

Με πυρήνα το χρώμα, τα λουλούδια ανέδειξαν τα βάζα και τα βάζα τα λουλούδια. Οι μοναδικές αποχρώσεις τους σε συνδυασμό με τις σπάνιες ποικιλίες και τις αρμονικές φόρμες, γοήτευσαν τους παρευρισκόμενους που προσήλθαν για να θαυμάσουν από κοντά τις επώνυμες δημιουργίες υψηλής ποιότητας και γούστου.

CARLO LONGAGNIANI, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΖΑΪΡΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ-ΣΑΜΑΡΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΡΟΥΣΙΑΚΗΣ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ-ΣΑΜΑΡΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ

Η μαγική φόρμουλα των κρυστάλλων Murano του βενετσιάνικου οίκου Venini, συγκινεί όσους έχουν πάθος με το γυαλί και την τελειότητα. Παραμένει άθικτη μέσα απ’ το πέρασμα του χρόνου και αποδεικνύει τη διαχρονικότητά της μέσα από τα πολύτιμα υλικά, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, τις πολύπλοκες τεχνικές και την καθαρότητα του ομορφότερου γυαλιού στον κόσμο που τα ανάγει από πολυτελή αντικείμενα σε έργα τέχνης.

ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ

ΖΑΪΡΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΚΑΙΤΗ ΠΟΥΤΟΥΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ KLAUS, ΖΕΤΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΑΝΝΑ ΓΚΟΥΣΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ

ΚΑΙΤΗ ΠΟΥΤΟΥΣ, ΖΑΪΡΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, CHRISTIANA JABARA, RANDA ALSOOS

ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΤΙΤΑ ΜΠΑΡΛΑ

ΠΑΝΟΣ ΝΤΕΡΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons