Βαθιά υπόκλιση στην Συλλογή La Dame du Lac του γοητευτικού Elie Top!

12/12/2018 • LIFESTYLE

Mε μία εντυπωσιακή βιτρίνα που σχεδίασε ο ίδιος εμπνευσμένος από την Αθήνα και την τελευταία του συλλογή La Dame du Lac, ο Elie Top, αγαπημένος σχεδιαστής κοσμημάτων μεταξύ άλλων των Alber Elbaz, Catherine Deneuve, Ines de la Fressange, Kristin Scott Thomas, Farida Khelfa, Marisa Berenson, Naomi Cambell και Eva Herzigova, παρουσίασε τις συλλογές του, στο κατάστημα του i-D Concept Stores, στο Golden Hall.

ELIE TOP

O Γάλλος σχεδιαστής, ξεκίνησε την καριέρα του σχεδιάζοντας κοσμήματα και αξεσουάρ μαζί με την θρυλική Loulou de la Falaise για τον οίκο Yves Saint Laurent και εδώ και 13 χρόνια είναι ο σχεδιαστής των μοναδικών κοσμημάτων του οίκου Lanvin.

ELIE TOP, ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ

Από το 2015 έχει δημιουργήσει τη δική του συλλογή υψηλής κοσμηματοποιίας. Οι καλεσμένοι, αγαπημένοι φίλοι του σχεδιαστή, πιστοί πελάτες των iD Concept Stores, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του και ξεναγηθούν από τον ίδιο στις εμπνεύσεις του, που αποτελούν το βιομηχανικό σχέδιο, η μηχανική, η Art Deco αισθητική, η γκόθικ και μπαρόκ διακόσμηση.

ELIE TOP, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΙΑΣ

ΛΗΤΩ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΡΕΒΕΚΑ ΚΑΜΧΗ, ELIE TOP, ΠΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΜΑΙΡΗ ΔΟΥΡΙΔΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΤΟΥ, ELIE TOP

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ELIE TOP, ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΑ ΚΟΛΛΙΑ, ELIE TOP

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons