Βαθιά Anapnoe μέσα στο καλοκαίρι, “Under the Greek Sun”!

08/05/2017 • GET

Το καλοκαιρινό ταξίδι της Anapnoe Jewelry ξεκινά από το θερινό The Pop-Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή…


Η συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 αποπνέει τη λάμψη του καυτού Ελληνικού ήλιου, την ενέργεια της Μεσογείου και την μαγεία των ελληνικών νησιών. Πρωτότυπες φόρμες και ιδέες με κλασικά χρώματα και σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς ανανεώνουν τη διάθεση, ολοκληρώνοντας το στυλ και την εμφάνιση μας.


Ασήμι, Χρυσός, Πηλός, Πολύτιμες αλλά και Ημιπολύτιμες πέτρες. Έρχονται να αναδείξουν –το καθένα με το δικό του τρόπο- τον ξεχωριστό τύπο κάθε γυναίκας.


Φέτος για πρώτη φορά, η Anapnoe απευθύνεται και στο αντρικό κοινό, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Anapnoe Unisex, με λιτές iconic προτάσεις που ταιριάζουν στις δυναμικές προσωπικότητες.
Στο πλαίσιο προώθησης του Ελληνικού δημιουργικού πνεύματος, η Anapnoe εγκαινιάζει και δύο πολύ σημαντικές συνεργασίες με τους ταλαντούχους σχεδιαστές haniotis και huffy.

Έξυπνες ιδέες με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων που κατακτούν όλες τις ηλικίες και αποτελούν ιδανικές προτάσεις για δώρα που αγαπηθούν.

Τα κοσμήματα Anapnoe μπορείτε να τα βρείτε στο Anapnoe studio: Αγίου Τρύφωνος 10, Κηφισιά, τηλ. 6944381447 – Φώφη Δημοπούλου, 6944506178 – Μάρσα Δημοπούλου.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons