ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vanity Fair & Chopard: Μια έκθεση – σταθμός στο Cipriani της Βενετίας

Προχθές, στην Βενετία… Η Chopard και το περιοδικό Vanity Fair, εγκαινίασαν την έκθεση ‘Backstage at Cinecitta’, μια έκθεση-σταθμό, που θα είναι ανοικτή για το κοινό έως τις 6 Σεπτεμβρίου, στους μαγικούς χώρους του ξενοδοχείου Cipriani στο νησί Giudecca.

Luca Dini, Caroline Scheufele, Al Pacino

Luca Dini, Caroline Scheufele, Al Pacino

Εικοσιεννιά αξιοσημείωτα κλισέ που επελέγησαν μέσα από τα αρχεία της Cinecitta, όλα σε άσπρο μαύρο και τραβηγμένα τις δεκαετίες του 50 και του 60 στα πλατώ των ιταλικών και διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών πού σήμερα έχουν γίνει ιστορικές, παρουσιάζονται στην έκθεση που κόβει την ανάσα.

Chopard And Vanity Fair Present 'Backstage At Cinecitta' Exhibition - 71st Venice Film Festival
Η Chopard, επίσημος Χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών και δημιουργός του Χρυσού Φοίνικα, ήθελε να συμβάλει στην αποκατάσταση των μυθικών στούντιο της Cinecita, ξεκινώντας με την πλήρη ανακαίνιση της πρόσοψης που θα τελειώσει τον προσεχή Οκτώβριο. Θα εγκαινιασθεί με την ευκαιρία του 9ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ρώμης. Το σχέδιο καταρτίσθηκε σε συνεργασία με τα στούντιο της Cinecitta και το Instituto Luce Cinecitta και περιλαμβάνει την ανακαίνιση της πρόσοψης βασισμένη στην αρχική κατασκευή του 1937, όταν πρώτο εγκαινιάσθηκε η πόλη του κινηματογράφου.

Uma Thurman

Uma Thurman

okUma Thurman

Luca Dini, Caroline Scheufele, Rodrigo Cipriani

Luca Dini, Caroline Scheufele, Rodrigo Cipriani

Maria Grazia Cucinotta, Douglas Kirklandt

Maria Grazia Cucinotta, Douglas Kirklandt

Eliana Miglio

Eliana Miglio

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν η Caroline Scheufele, Πρόεδρος της Chopard και ο Luca Dini, αρχισυντάκτης του ιταλικού Vanity Fair, ενώ στη συνέχεια τους οδήγησαν στον ‘Μυστικό Κήπο’ όσο ακουγόταν η μουσική αξέχαστων ταινιών, δημιουργώντας την υποβλητική ατμόσφαιρα μιας συναρπαστικής εμπειρίας με γεύση ρετρό.

error: Content is protected !!