ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Βανέσα Ρέντγκρεϊβ στην Ελλάδα για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ της “Sea Sorrow”

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την πολυβραβευμένη ηθοποιό Βανέσα Ρέντγκρειβ μαζί με τη Μιμή Ντενίση και το Γιώργο Ντάβλα, πριν τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Ελλάδα με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση «Sea Sorrow».


H βραβευμένη με Όσκαρ Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, βρέθηκε στη χώρα μας πέρυσι προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Μιμή Ντενίση και μαζί της επισκέφτηκε αρκετά από τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών (hotspots), μένοντας έκπληκτη από την τότε υπάρχουσα κατάσταση. Αμέσως μετά την επίσκεψη της στην Ελλάδα αποφάσισε να δημιουργήσει και να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην προσφυγική κρίση και μέσα από αυτό να δείξει το σεβασμό που τρέφει για την Ελλάδα σε σχέση με την αντιμετώπισή της απέναντι στο μείζον αυτό ζήτημα.

Ο Κάρλο Γκάμπριελ Νέρο, γιος Βανέσα Ρέντγκρειβ), η Βανέσα Ρεντγκρειβ, η Μιμή Ντενίση, και ο Λόρδος Άλφρεντ Νταμπς κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου

error: Content is protected !!