ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βάλε τέλος στην άγνωστη πάθηση της ενδομητρίωσης!

To fayscontrol.gr είναι από τα πρώτα Μέσα Επικοινωνίας στην Ελλάδα που γίνονται Εθελοντές Ενημέρωσης και συμμετάσχουν ενεργά στην 1Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ, που διοργανώνεται αυτό τον μήνα, με εντυπωσιακή συμμετοχή!

ONE

Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία με Country Captain έναν από τους καλύτερους γιατρούς σε παγκόσμιο επίπεδο,  τον Χειρουργό – Γυναικολόγο, Ειδικό στη Λαπαροσκοπική & Ρομποτική, τον γυναικολόγο Γιώργο Χείλαρη και το Ινστιτούτο AthensLapaRobotics.

Γιώργος Χείλαρης

Γιώργος Χείλαρης

Ενημερωθήκαμε για την ενδομητρίωση και ενημερώνουμε και εσάς τις αγαπημένες μας αναγνώστριες. Κι εσείς με τη σειρά σας…
σαν εθελόντριες ενημέρωσης αναλαμβάνετε το ίδιο έργο. Αυτός είναι ο σκοπός. Μια αλυσίδα ενημέρωσης για να βοηθήσουμε όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε.

Το νούμερο είναι σοκαριστικό…
Μία στις 10 γυναίκες παγκοσμίως «αιμορραγεί» από… άγνοια!
Μπορεί να πάσχει και να μην το ξέρει. Αν όμως όλες βοηθήσουμε να μαθευτούν τα συμπτώματα και οι κίνδυνοι, η βοήθειά μας θα είναι πολύτιμη!
Κι όλα αυτά μέσα σε ένα λεπτό…
Τόσο χρειάζεσαι για να δηλώσεις τη στήριξή σου….στο παρακάτω λινκ:
http://eepurl.com/PKrT1

Για λεπτομερείς πληροφορίες και περαιτέρω ενημέρωση για τον Παγκόσμιο Μήνα ενάντια στην Ενδομητρίωση:
www.millionwomanmarch2014.org

Endomarch Greece FB:
https://www.facebook.com/EndomarchGreece

LOGO1endo

Βάλε τέλος στην άγνωστη πάθηση της ενδομητρίωσης!

 

Συμπλήρωσε σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση την αντίστοιχη φόρμα στο παρακάτω link:
REGISTER
Για λεπτομερείς πληροφορίες και περαιτέρω ενημέρωση για τον Παγκόσμιο Μήνα ενάντια στην Ενδομητρίωση, κάνε click στο Endomarch 2014

1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ

Colaz_with Greek girl
Το Stanford University  και ο καθηγητής Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Γενικής Χειρουργικής του Stanford Univeristy, Camran Nezhat , FACOG, FACS, με στόχο την ενημέρωση για την ενδομητρίωση, ξεκίνησαν από τη Washington DC ένα παγκόσμιο «κίνημα» ευαισθητοποίησης, που πλέον έχει εξαπλωθεί σε 53 χώρες του κόσμου με εντυπωσιακό ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων!

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια και στην Ελλάδα να μην συμμετέχουμε σε ένα τόσο σοβαρό και επίπονο θέμα, που αφορά πάρα πολλές γυναίκες στη χώρα μας. Γι’ αυτό, το Ινστιτούτο LapaRobotics Αθηνών σε προσκαλεί στην παγκόσμια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Endomarch2014» .

poster_black

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις – και πίστεψέ μας είναι πολύ σημαντικό – είναι πρώτα απ’ όλα να μάθεις τι ακριβώς είναι η ενδομητρίωση, τα συμπτώματα και οι κίνδυνοι της πάθησης και να ενημερώσεις με τη σειρά σου όσους περισσότερους μπορείς! Να διαδώσεις την προσπάθεια όλων μας!

Ευαισθητοποιήσου και προώθησε αυτό το post… γιατί ακόμα και αν δεν αφορά εσένα πιθανόν να αφορά κάποια γυναίκα που υποφέρει. Δεν είναι δύσκολο… με μία κίνηση δική σου μειώνεται η άγνοια και βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά και σε έναν ακόμη στόχο. Την εκπαίδευση ακόμα περισσότερων γιατρών, την καλύτερη διάγνωση και την ίαση της ενδομητρίωσης.

Βάλε τέλος στην άγνωστη πάθηση της ενδομητρίωσης!

 

error: Content is protected !!