«V Collection»: Η Βαλαωρίτου απέκτησε την δική της πολύτιμη Συλλογή με την υπογραφή του Γιάννη Σεργάκη!

Παρουσία φίλων και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας Συλλογής του Yannis Sergakis Adornments, “V Collection’’, αφιερωμένη σε έναν από τους πιο εμβληματικούς δρόμους της πόλης, στην οδό Βαλαωρίτου.
Έμπνευσή του, ο δρόμος που φιλοξενεί χώρους τέχνης, καταστήματα Haute Couture, καφέ, αλλά και το flagship store, στο ισόγειο της διατηρητέας πολυκατοικίας του 1933. Η Συλλογή αποτελείται από σκουλαρίκια και μενταγιόν από χρυσό Κ18, σμάλτο, Brillants, μπλε και πορτοκαλί ζαφείρια και τσαβορίτες, μάτια, αλλά και αλυσίδες με στοιχεία μαύρου χρυσού, και είναι η πρόταση του Γιάννη Σεργάκη για τα κοσμήματα, που θα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα από το πρωί, μέχρι το βράδυ.
Τα κοσμήματα, απέριττα αλλά αισθησιακά, θα γίνουν το απαραίτητο στοιχείο του καλοκαιριού, υπογραμμίζοντας την κομψότητα της γυναίκας που τα φορά, ενώ η τιμή τους είναι εξαιρετικά δελεαστική για μία Συλλογή που διαρκώς θα εξελίσσεται και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis