ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#UniqueTopias: Από το Instagram στο Porto Carras!

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη και το Porto Carras Grand Resort μας προσκαλούν στα εγκαίνια του art project φωτογραφίας #UniqueTopias, με ινσταντανέ που αποτυπώνουν στιγμές, τοπία και εικόνες από το ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 8 μ.μ.
Το Porto Carras Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στην τέχνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με την έκθεση φωτογραφίας #UniqueTopias των Instagramers Θοδωρή Ζουμπουλάκη, Γεώργιου Καράμπελλα, Τατιάνας Καραπαναγιώτη, Κατερίνας Κατόπη, Αντιγόνης Καψάλη, Σταυρούλας Κλειδαριά, Νικόλα Μάστορα, Βένιας Μπεχράκη, Βαγγέλη Πατεράκη και Έφης Χαλιωρή.

Θοδωρής Ζουμπουλάκης

Βένια Μπεχράκη

Κατερίνα Κατόπη

Την έκθεση επιμελείται η Δάφνη Ζουμπουλάκη. Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε εκτυπώσεις Metal print, 25Χ25 εκ. και θα παρουσιάζουν τοπία του περιβάλλοντος χώρου του Porto Carras Grand Resort.
Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε τους φωτογράφους οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τον χώρο και τράβηξαν τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και κατόπιν στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν 2018.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφιών θα προσφερθεί στην ΑΜΚΕ «Μέριμνα» .

Γεώργιος Καράμπελλας

Νικόλας Μάστορας

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της σειράς εκθέσεων Ινσταντανέ με φωτογραφίες από το Instagram που έχει διοργανώσει η Δάφνη Ζουμπουλάκη τα περασμένα χρόνια.

Τατιάνα Καραπαναγιώτη

Διάρκεια έκθεσης: 7 & 8 Ιουνίου 2018
Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, 11.00-18.00

Έργο εξωφύλλου: Έφης Χαλιωρή.

error: Content is protected !!