ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Unique Destination»: Το “ΜΕΣΟΓΑΙΑ” στο Sofitel Athens Airport μας παρουσιάζει τη νέα του εικόνα & την ανανεωμένη του γαστρονομική πρόταση!

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS HOTELS συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη στηριζόμενος στις αρχές και τις αξίες που άφησε ο ιδρυτής του Κώστας Μήτσης. Η οικογένειά του, εγκαινιάζει το εστιατόριο ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport, ιδιοκτησία του ομίλου MITSIS Hotels, και το αφιερώνει στην μνήμη του Κώστα Μήτση ως το πρώτο έργο που έγινε μετά την απώλειά του.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διέκριναν και ξεχώριζαν τον Κώστα Μήτση ήταν η δημιουργική του ικανότητα. Συνελάμβανε την ιδέα του νέου και της έδινε μορφή και υπόσταση με γρήγορους ρυθμούς και ξεχωριστή επιτυχία. Η οικογένειά του συνεχίζοντας το όραμά του και την αφοσίωσή του στη δημιουργία του «νέου» μόλις ολοκλήρωσε την πλήρη ανακαίνιση του εστιατορίου ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport. Αυτό είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει ξεκινήσει ο όμιλος MITSIS Hotels σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα.

ok 001_0692_mesoghaia_20170127_pe

ok 003_0701_mesoghaia_20170127-2_pe

ok 005_0731_mesoghaia_20170127_pe

ok 017_0711_mesoghaia_20170127_pe

ok 019_0722_mesoghaia_20170127_pe

Το ΜΕΣΟΓΑΙΑ ανανεώθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο προορισμό για τον εκλεκτικό πελάτη, που αναζητά τη γεύση, την πρωτοτυπία και την αισθητική. Στόχος της ανακαίνισης ήταν να αναδειχθεί ο μοναδικός χαρακτήρας του ΜΕΣΟΓΑΙΑ, ενός εστιατορίου που είναι έντονα συνυφασμένο με τον όρο «ταξιδεύω». Πριν την απογείωση ή μετά την προσγείωση, ή απλά για μία σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, το ΜΕΣΟΓΑΙΑ σας περιμένει για να σας «ταξιδέψει» με την υψηλή αισθητική του.

ok 0672e2_mesoghaia_20170127

Print

Λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό, oxford μπλε τελειώματα και επιφάνειες από λευκό μάρμαρο δημιουργούν ένα ξεχωριστό χώρο που απευθύνεται σε λάτρεις της διεθνούς, μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας. Το γυάλινο κελάρι, το show-cooking station, ο κομψός χώρος για φαγητό και το μπαρ με τα ειδικά πιάτα για να συνοδέψουν το κρασί ή το ποτό σας, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό απόλαυσης για όσους αποζητούν αποδράσεις με στυλ. Συχνά μπορεί κανείς να απολαύσει θεματικές βραδιές μπουφέ με τοπικά Ελληνικά πιάτα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου, λειτουργεί όλο το 24ωρο και περιμένει να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις και την αισθητική του!

error: Content is protected !!