Τζίνα Θανοπούλου: Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα δημοφιλή Σεμινάρια στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!

03/12/2018 • PEOPLE

Πώς Μια Γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί και να  βγει «νικήτρια ζωής»;  Καλλιεργώντας την αυτοφροντίδα και αγαπώντας  τον εαυτό της. Πως να καλλιεργήσει τα  3 Α: Αυτογνωσία, Αυτοσεβασμό, Αυτοπεποίθηση.
Η Τζίνα Θανοπούλου συνεχίζει τα άκρως επιτυχημένα Σεμινάρια της, και το δεύτερο και ένα από τα πιο δημοφιλή πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη που μας πέρασε,  στο Ίδρυμα Θεοχαράκη,  με θέμα την Ενδυνάμωση & Αυτοφροντίδα των Σύγχρονων Γυναικών με Πολλαπλούς Ρόλους.
Η γνωστή Ψυχολόγος μοιράστηκε  Κλειδιά για το πώς μια γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί, να εξισορροπήσει  και να βγει  Νικήτρια Ζωής.
Στην δεύτερη από μια σειρά 3 ομιλιών παρουσιάστηκαν  Τρόποι και Πρακτικές ώστε μια γυναίκα να αναγνωρίσει και να σεβαστεί τις Ανάγκες της, να καλλιεργήσει την Αυτοφροντίδα της και να κτίσει Αυτοσεβασμό και Αυτοπεποίθηση.

 

Η γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη και ισορροπημένη στην οικογένεια, εργασία και κοινωνία και να μπορέσει να προσφέρει, πρέπει πρώτα να ακούσει, να αγαπήσει και να δώσει στον ίδιο της τον εαυτό.

Όσοι παραβρέθηκαν σε αυτή την Ομιλία άντλησαν έμπνευση από τη Θεωρία αλλά και τα Πρακτικά Κλειδιά που παρουσιάστηκαν για την Αυτοφροντίδα, Αυτοβελτίωση, Ενδυνάμωση και πιο Ποιοτική Ζωή σε όλα τα επίπεδα !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons