Η τυχερή που θα απολαύσει ένα Darphin Ultimate Uplifting Therapy είναι…

11/12/2017 • MAKE

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Τι ωραία να ξεκινάμε με τόσο απολαυστικά δώρα κάθε εβδομάδα μας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, προσωπικά, το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας με βρήκε με … υπερκόπωση. Αν εξαιρέσουμε την ημέρα που απόλαυσα την εκπληκτική εμπειρία του Darphin Ultimate Uplifting Therapy στην Καμπίνα Ομορφιάς της Darphin, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα ήταν γεμάτη υποχρεώσεις, και ακόμη περισσότερο γεμάτη deadlines και πόνο σε όλο μου το κορμί από την προπόνηση μου στο TRX.
Φευ, από το Σάββατο το μεσημέρι που ολοκληρώθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” το Life Coach Σεμινάριο “Καλύτερα Γίνεται” και η Ομιλία μου για το Success Story του Fay’s Control, έως σήμερα το πρωί, προσπάθησα να ξεκουραστώ όσο περισσότερο γίνεται και τα μόνα που έκανα ήταν να απολαύσω την μεγάλη επιτυχία της φίλης μου της Τίνας και του Nori-The Restaurant Experience, και την απίθανη φωτιά στο τζάκι μου, δίπλα στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας, τσιμπολογώντας κουραμπιέδες και μελομακάρονα και βλέποντας ταινίες στην τηλεόραση. Θα σας τα πω όλα…

Αλλά πρώτα, να ανακοινώσουμε τη νικήτρια μας στην κλήρωση του Διαγωνισμού του Fay’s Control για να απολαύσει το ίδιο ακριβώς Darphin Ultimate Uplifting Therapy, αύριο κιόλας!

Η οποία δεν είναι άλλη από την Evelyn Zotou (όπως αναγράφεται το όνομα της στο fcbk)

Συγχαρητήρια Έβελιν!  Θα ζήσεις μία άκρως απολαυστική ώρα με τη Darphin, σε μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων, χάρη στις ιδιαίτερες υφές, τα μοναδικά αρώματα και τις τεχνικές massage, εμπνευσμένες από τον ίδιο τον Darhin!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις mail στο dkrimpeni@gr.darphin.com, να γράψεις το όνομα σου και το τηλέφωνο σου, και οι υπεύθυνες της Darphin θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σου για να κλείσετε ραντεβού αύριο κιόλας, Τρίτη 12/12 και ανήμερα της 5ης επετείου του Fay’s Control, για να ζήσεις την δική σου εμπειρία στην Καμπίνα Ομορφιάς της Darphin, στο Φαρμακείο της Φαίης Κανάκη, στην διεύθυνση Ελαιών 13, Κηφισιά!

Περιμένω εντυπώσεις, με αγάπη,
Φαίη xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons