ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι τσάντες Tagari στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Η Νατάσα Μακρυμίχαλου είναι η σχεδιάστρια των τσαντών TAGARI. Με σπουδές στο σχέδιο μόδας, το 2013 δημιουργεί την πρώτη της συλλογή προσαρμόζοντας την παράδοση μας στις σημερινές τάσεις της μόδας.
Χειροποίητες στο μεγαλύτερο μέρος τους, κομψές και με ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή, κρατιούνται από γυναίκες όλων των ηλικιών που αποφεύγουν την ομοιομορφία.

IMG_0722

IMG_0736 (1)
Το ιδιαίτερο σχέδιο του υφαντού, υφασμένο στον αργαλειό ή κεντημένο στο χέρι είναι το χαρακτηριστικό μιάς TAGARI τσάντας. Σε συνδιασμό με δερμα, σουέντ, pony hair ή φίδι ολοκληρώνεται η φετινή συλλογή.

IMG_0768

IMG_0777
Το μαύρο, γκρί και μπορντώ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα της συλλογής FW2017. Δερμάτινα και σουέντ κρόσσια, μεταλλικά τρουκς και κεντήματα αποτελούν στοιχεία της συλλογής.

Οι αναγνωρίσιμες πλέον TAGARI bags, διατίθονται σε επιλεγμένα καταστήματα στη χώρα μας, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού καθώς και online.

IMG_1889

Ολοκληρωμένη την φετινή Συλλογή Tagari μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news!

error: Content is protected !!