ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«TRUST»: Η συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας Getty, σε μία σειρά που συζητείται ήδη!

Επειδή ξέρω καλά πως οι αναγνώστες του Fay’s Control γενικά δεν σπαταλούν την ώρα τους στην τηλεόραση -σχεδόν ποτέ- παρά μόνο για καμία καλή σειρά, που πλέον παρακολουθούμε ως επί το πλείστον αποκλειστικά από συνδρομητική τηλεόραση, όταν ανακαλύπτω κάτι -πραγματικά- ενδιαφέρον, εννοείται πως σας ενημερώνω. Θα μου πείτε τώρα, αφού η talk of the world ιστορία της οικογένειας Getty και η μεταφορά της στην μικρή οθόνη μέσα από την σειρά “Trust”, έκανε χθες πρεμιέρα, γιατί μας ενημερώνεις σήμερα?
Η αλήθεια είναι πως και εγώ έχασα την πρεμιέρα, σας εξασφάλισα όμως το trailer για όσους την χάσατε επίσης…

Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, το έπος μιας δυναστείας και μια ψυχρή ματιά στη διαβρωτική δύναμη του χρήματος, είναι τα συστατικά της νέας σειράς «TRUST» που έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 23 Απριλίου στις 22:45, αποκλειστικά στο FOX. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το «TRUST» εξερευνά τις πολύπλοκες καταστάσεις στην καρδιά κάθε οικογένειας, πλούσιας ή φτωχής, εισχωρώντας στις δυσκολίες και τους θριάμβους μιας από τις πιο πλούσιες αλλά και δυστυχισμένες οικογένειες της Αμερικής, της οικογένειας Getty. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά ξεκινάει το 1973 με την απαγωγή του John Paul Getty III (Harris Dickinson), ενός από τους κληρονόμους της πετρελαϊκής δυναστείας των Getty, από την ιταλική μαφία στη Ρώμη. Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα πολλών εκατομμυρίων. Εξάλλου, ποια πλούσια οικογένεια δεν θα πλήρωνε για την επιστροφή ενός αγαπημένου ανθρώπου; Ο παππούς του Paul, ο J. Paul Getty Sr. (Donald Sutherland), ένας αινιγματικός μεγιστάνας και ίσως ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, είναι απασχολημένος. Έχει απομονωθεί σε μια έπαυλη στην αγγλική εξοχή, μαζί με ένα χαρέμι από ερωμένες και ένα κατοικίδιο λιοντάρι. Ο πατέρας του Paul, ο J. Paul Getty Jr. (Michael Esper), είναι χαμένος μέσα στη σύγχυση στο Λονδίνο και αρνείται να απαντήσει στο τηλέφωνο. Η μητέρα του Paul, η Gail Getty (Hilary Swank), είναι η μόνη που διαπραγματεύεται με τους απαγωγείς που βρίσκονται σε ολοένα και μεγαλύτερη απόγνωση.

Η νέα σειρά «TRUST» αφηγείται τον εφιάλτη του έφηβου εγγονού ενός μεγιστάνα, στα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του. Τελικά, ποιον πρέπει να εμπιστευτεί ο John Paul Getty III για να γλιτώσει;

Δείτε το επίσημο trailer:

error: Content is protected !!