ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Trick or Treat?

Εντάξει, μπορεί μερίδα κόσμου να γελάει με τις …ξενόφερτες γιορτές, όμως οφείλουμε να παραδεχθούμε πως κάποιες από αυτές είναι άκρως διασκεδαστικές. Και δεν έχουν καμία σχέση με την τρελά ξενέρωτη και βαρετή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου… Η κόρη μου παραδείγματος χάρη, στο “Home Alone” πάρτι της, που έκανε για τις έξι κολλητές της την 1η Οκτωβρίου στο σπίτι μας στις Σπέτσες, το σκηνικό του Halloween επιστράτευσε για πιο πολύ fun, ενώ 18 ημέρες μετά, η Αντουανέτα Κουτσουράδη, πάλι σε Halloween ύφος εμπνεύστηκε το birthday party μου στο Deuxieme Etage του Salon de Bricolage. Έχει πλάκα, τέλος. Έτσι λοιπόν, χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, και με μοναδικό λόγο πως απλά είναι συ-γκλο-νι-στι-κά, σας δείχνω αμέσως την ιδέα των Burger Joint, που υποδέχονται το Halloween με δύο μοναδικές -ελπίζω και γευστικές- προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν και σε προσκαλούν να τις δοκιμάσεις…

ok HALLOWEEN WEEK Burger Join Trick or Treat Saruman Morgana

Λοιπόν τα νέα: έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα Burger Joint, απολαύστε τα Morgana Burger με wasabi mayo, παντζάρι τουρσί, cheddar, avocado, crispy onion και το Saruman Burger με πουρέ κολοκύθας, cheddar, bourbon bacon marmalade, τηγανιτές πίκλες, bacon, cheddar sauce. Και τα δύο Burgers σερβίρονται σε μαύρο ψωμί με απολαυστικές ατελείωτες τηγανιτές πατάτες.

Και η απόλαυση δεν σταματάει εδώ. Συνοδεύεστε τα εορταστικά burgers με τα ομώνυμα cocktails τα οποία ετοιμάζουν μπροστά σου οι Bartenders των Burger Joint. Morgana cocktail με Havana, Lime, Strawberry liker και άλλα συστατικά έκπληξη και Saruman cocktail με Havana, passion fruits και συστατικά τα οποία θα σας κάνουν να το λατρέψετε.

Το προσωπικό των Burger Joint σε Ψυχικό και Γλυφάδα είναι έτοιμο και «τρομαγμένο» για να σας υποδεχτεί για να σας προσφέρει τα πιο Halloween burgers που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Happy Halloween στα Burger Joint!

ΥΓ. Τα αφιερώματα για το Halloween συνεχίζονται…xxx

error: Content is protected !!